Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Dec 28, 2004 2:43 pm Rpg Tekstowe
Zna ktos jakies rpg tekstowe takie w przeglądarce:)
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Tue Dec 28, 2004 3:23 pm
Chodzi Ci o takie przez MUDa ?
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
necross Guest
Posted: Wed Feb 09, 2005 7:28 pm
Jesli ktos pisze RPG tekstowe na mysl przychodzi mi tylko jedno slowo - MUD. Owszem, mozna grac przy pomocy przegladarki, ale wymaga to spacjalnego plugina, a pozatym nie kazdy MUD takowego posiada. Do gry w MUDy uzywa sie klientow, ktore nie sa trudne w obludze. Jesli ktos chcialby zaczerpnac wiecej informacji zapraszam na:
bardzo zachecam i polecam granie w gre Galaxy Forces, tu jestesmy "prezesem" koloni na jakiejs planecie.....zajmujemy sie wszystkim, co takowy koles robi: budujemy,handlujemy,prowadzimy wojny i wiele innych.POLECAM!! gra jest jeszcze w fazie intensywnego upgrade`owania,ale jest zaj.....
_________________ We are the seven, judgement of heaven
Why don't we know : We are the angels
It's revelation, soul castignation
Fire will burn us away...
Posted: Tue Aug 09, 2005 4:25 am
kurde próbowałm z mudem ael stwierdzięłm ze to nie dlamnie bo nie nadoążałen i szukam tera jakiejś gry
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum