Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Tue Dec 28, 2004 6:36 pm
a wy chcieliście w te wolne dni grac ? hm....to gorzej bo mnie nie ma...więc chyba z mistrzowania bede musiała się wycofać - w wolne dni to się gra nie przy kompie
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Posted: Tue Dec 28, 2004 8:10 pm
ej no dobra...no to moze ja jako pomyslodawca ustale pierwsza regule...w sumie to zapytam was o to...w jakim czasie bedzie sie dziala akcja naszej sesji?...no i w sumie to w te wolne dni ustalimy czas akcji i przedstawimy postacie...a zaczniemy po nowym roku...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Tue Dec 28, 2004 11:52 pm
Może być - jako MG nie musze przedstawiac postaci wiec wróce i sobie poczytam po nowym roku Czas akcji chyba mało istotny, ale jaki by nie był nie spodkacie legolasa, Berena, Nimrodel ani Galandrieli....cóż jak pech to pech
Elin dawna Nimue
Posted: Wed Dec 29, 2004 7:52 am
mnie to ze ich nie spotkamy nie przeszkadza. Nia dało by sie ich zabić, a co to za gra w której nie możńa robić sieki. A co do czasów to bym wolał żeby były przed (więcej elfów)
Posted: Wed Dec 29, 2004 11:28 am
hm...druga era ? dlaczego nie. Dużo elfów, ludzie są (hobbici też), krasnoludów też więcej niż przeciętnie. Będzie po uwięzieniu Melklora ale przed zdobyciem władzy przez Saurona (zeby mi żadna zła moc nie przeszkadzała). Może być ?
Elin dawna Nimue
Posted: Wed Dec 29, 2004 9:58 pm
Kurde...osobiscie wolalbym Wojne o Pierscien...no ale skoro reszta mnie przeglosowala...no ale moze nie tak odlegle czasy?...a postacie?...no wiec to zalezy jak Nimue chce prowadzic gre...
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Thu Dec 30, 2004 8:23 pm
no pewnie ze nie...na to bedzie osobny temat gdzie kazdy walnie swoja postac...tylko jeszcze nie wiem jakie dane beda potrzebne...to juz Nimue musi nam powiedziec...ale kazdy niech wstepnie pomysli jaka rasa, jakie oczy itp itd...
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
To akurat sie wymyśla szybko. Trzeba by jakoś statystyki wylosować. np. na podstawie Warhammera, bo nie wiem czy wszyscy znają D&D lub Wiedźmina. Ustalmy system do mechaniki, zrobimy postać na karcie postaci do tego systemu i może jakoś prześlemy.
_________________ Memoriał:
Zabić go mógł tylko feniks...
Posted: Thu Dec 30, 2004 9:22 pm
dobra spoko...Dany nie goraczkuj sie...musimy i tak czekac na MG...jak Nimue cos postanowi to wtedy pojdziemy dalej...narazie jeszcze musimy czekac cierpliwie...
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum