Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Rocznica smierci
Author Message
Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Fri Sep 02, 2005 2:22 pm   Rocznica śmierci

Przypominam wszystkim, że dzisiaj żałoba :( Mija 32 rocznica śmierci Tolkiena :( :( Obchodzicie, o ile w ogóle, ją jakoś specjalnie? :/ Bo ja niezbyt... Jestem ubrana na czarno i po prostu staram się zachowac powagę :( Nie śmiać się za dużo etc. Całe szczęście szkoła popsula mi dzisiaj humor, więc wesołości nie musze powstrzymywać :roll: ... Wszyscy się ze mnie śmieją, no, oprózz brata, więc to do reszty mnie wścieka :] Mówią, że po co robić żałobę, co z tego, że dzisiaj rocznica, blablabla... :roll: Trują jak nie wiem, i nie potrafią zrozumieć, że dla mnie to okropny dzień. Co za banda nie tolerancyjnych idiotów... Ręce opadają :/

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Sep 02, 2005 3:14 pm   

Dla mnie to dzień jak co dzień. Nie noszę żałoby, ani nic z tych rzeczy. W ogóle nie myslę o takich dniach. Nawet rocznice śmierci moich bliskich traktuję jako normalne dni z nutką nostalgii, więc nie mam powodu by dzisiaj czuc się jakos specjalnie. W koncu kazdy kiedy umrze, a Tolkiena cenię jako pisarza, jego postawy zyciowej nie traktuje jako wzorca ;) Czuję się związana z jego ksiązkami, które są bliskie mojemu sercu, ale nie z nim samym :)

K. I. Gałczyński

Tar - Meneldur 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Fri Sep 02, 2005 3:16 pm   

no cóż ja w ramach tej rocznicy zapale ta skromną swieczke ['] albo dwie [']

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Fri Sep 02, 2005 7:03 pm   

Dla mnie dzień jak codzień. Poza tym Tolkien jako osoba nie jest moim idolem, ja po prostu lubię jego książki. Fascynacja książką i cżłowiekiem to dla mnie 2 różne sprawy ;]

Tinwenara 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Fri Sep 02, 2005 7:52 pm   

Dla mnie to również dzien jak inne, tyle że pamietam, że dziś rocznica śmierci Mistrza Tolkiena. Mam zamiar posłuchac sobie nastrojowej muzyki i poczytac cos Tolkiena, bedzie to pewnie "Silmarillion", a konkretnie historia Berena i Luthien, w końcu to jego ulubieni bohaterowie.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Sep 06, 2005 7:24 pm   

taaa...Tolkiena nie znalem i nie mam po kim rozpaczac...uwielbiam to co napisal, a nie Jego...tak samo jak moi poprzednicy...przepraszam jesli kogos urazilem :( ...

ja bede w zalobie za rok...w 10 rocznice smierci Tupaca :(

Platon

Tar - Meneldur 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Wed Sep 07, 2005 4:44 pm   

Mati_00 wrote:
ja bede w zalobie za rok...w 10 rocznice smierci Tupaca
a znałeś go ? tak samo jak z Tolkienem :) napisałeś ze go nie znałeś i nie masz po kim rozpaczać :p, a tutaj masz zamiar po 2pacu :p hmmmm :p

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Sep 13, 2005 5:34 pm   

hmm...ale Tupaciem "interesuje" sie jako osoba...czytam o nim, o jego zyciu itd. itp...a Tolkiena czytam tylko ksiazki...jego biografie czytalem moze raz, moze dwa...

Platon

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: