Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Oct 26, 2004 4:59 pm rock progresywny/prog metal
ta jak to zwał tak to zwał ale mi raczej chodzi o muzyke a nei o nazwe...
Tak wiec ostatnio tak dochodze (albo i doszedlem ) do wniosku ze najbardziej z wszystkich gatunkow muzycznych lubie wlasnie prog metal.
Jak ktos nie zna zespolow to pare przykladow moze:
-Drwam Theater!!!!! - moja milosc ostatnio (gra tam Petrucci - pewnei Ozz wie kto to )
-Mars Volta - to juz znavie dzieki mnie
-Riverside - Polski super zespół
-Ayreon - to nei zespol tylko jeden gosc i bierze gosci - goraco polecam ale jak juz to cala plyte raczej nie piosenkami bo wtedy to moze nia pociagnac
-Yes - stary ale jary zespol z jednym z najlepszych gitarzystow: Howe'm (chyba Steve ale nei jestem pewien)
No to tylko kilka zespołow - wszystkei z nich sa super a jak ktos uwaza ze polacy nic nei umieja niech poslucha Riverside
No to jak ktos oprocz mnei lubi ten gatunek?
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum