Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Oct 04, 2004 6:15 pm Rise of the Empire - postacie, sprawy ogólne, organizacja
Jak w temacie - bardzo przydatny temat, wszelkie przerwy, problemy, zasady, niepewności itp. tutaj Niech Moc Będzie z Wami, Niech Ciemna Strona Was wspiera...
Na początek każdy kto bierze udział w sesji, wpisze tutaj
Posted: Mon Oct 04, 2004 7:20 pm
Bez mojej postaci sesja by sie nie zaczeła:]
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
powinniśmy zaczekać choćby na troszke większy odzew... choćby jedną-dwie osoby... potem już nie będzie problemów, jakośpotem załatwię tą sprawę... narazie musimy poczekać na podwierdzenie od Strony Lady Elgii (Lady of Orthank) i Lady Naamaah (Andunaphel)... muszę mieć pewność czy będą braćudział czy nie
Posted: Tue Oct 05, 2004 7:03 am
Oczywiście biorę udział, aczkolwiek nie obiecuję być na razie mocno aktywna, bo a) nie mam dużo wolnego czasu i b) komputer zawiesza mi się przy byle okazji....
Posted: Sun Oct 17, 2004 3:05 pm
aha...moge sobie walnac taki krotki mieczyk swietlny jeszcze?? cos w rodzaju takiego malego miecza jak np. wakizaszi...taki kruciutki, bo o ile pamietam to dlugosc ostrza dalo sie ustalic....oczywiscie rowniez bialy kolor...:]
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
nie teraz... w czasie sesji każdy zdobędzie jakieśkolejne "bonusy" itp... narazie macie po jednym mieczu, ale w czasie kolejnych zadań dostaniecie np drugi, albo zbudujecie lightstaffa... na lightdaggera teżprzyjdzie czas, tak jak na nowe umiejętności Mocy...
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:11 am
A więc to tak!
No cóż ja osobiście nie wyobrażam sobie Lady Elgi bez świetlnego sztyletu (patrz opisy postaci, gdzieś tam bardzo daleko, w innym dziale).
Niestety ja tu nie mam zdania, a jedynie Mistrz Bractwa, nasz Mistrz Gry...
Ps. I jak ja będę walczyć bez mojego świetlnego lewaka...
Ps2. Hm, jeśli chodzi o sesję, to ja wcale nie robię z siebie Darth Maula...
Ps3. Czy będzie odzew na pytanie Ozza? Przydałby nam się jakiś Jeedai ( ), żeby go na końcu artystycznie wykończyć... Buehehe!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum