Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:00 am Rekord Na forum!!!!
Witajcie
Wpadłęm na pomysł by pobić rekord w ilości osób na forum.
Czekam na propozycje dina i godziny.
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Aug 30, 2004 3:28 pm
Akcja godna przemyślenia, ale użytkownicy u nas przychodzą dość nieregularnie Zrobimy to, ale później, w Październiku powiedzmy, jak już wszyscy wrócą z wakacji i będą częściej tu wpadać. Na razie sza
Pozdrfki.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:06 am
1 listopada odpada....nie dosc ze mnie nie bedzie, to pewnie wiele osob tez wyjedzie....hmmm....proponuje jaskis dzien w srodku tygodnia, no bo wszyscy beda w domu i wtedy wpasc na 10-15 minut...co wy na to?? tylko trza jakas date walnac
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:53 am
Chybva się uda zależy czy komputer u mnie będzie zajęty czy nie
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:01 pm
ale mój brat posługiwuje się mocniejszą mocą mówie mu że prawie 1/2komputera jest moja a on na to że odłączy części i podłączy swoje i cto jest jego mocpo za tymkomp jest w jego pokoju ale zobaczę co da się zrobić to będe może jutro 12:00 POSTARAM SIĘ
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Tue Aug 31, 2004 6:39 pm
Mati_00 wrote:
grigor o 18 o 18.....i pamietaj nigdy nie staraj sie....rob albo nie, ale nigdy sie nie staraj....(yoda jakos tak mowil nie??)
Yo mówił nie próbuj a rób czy jakoś tak jakiej osiemnastej będe robić o 18 na forum robić
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum