Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ja optuje za gwiazdka. Mysle, za sporo osob jest w swieta w domu. Ja bede na 99%. Tak kolo 22-23 zazwyczaj mozna sie wyrwac i dopasc komputer na godzine
nagg
No nie wiem - mnie nawet przy kompie nie bylo, wiec ciezko mi cokolwiek powiedziec na ten temat... ale czy ja wiem, czy takie dziwne? Pewnie wiele osob poraz osatni dzis zagladalo na forum, bo potem zaczynal sie obiad, mieli wyjazd etc. Tak sobie mysle...
Przypuszczalem, ze rekord padnie na umowionym spotkaniu, a w szczytowym momencie bylo 12 osob, z czego 7 to goscie
Posted: Wed Jan 19, 2005 9:59 pm
nie chce robic nowego tematu wiec napisze to w tym...troszke mnie to dziwi..ale forum ma niby 349 czlonkow...ale przez ostatni tydzien moze bylo 20-25 z nich na forum...cos kolo tego..moze mniej nawet...chodzi mi o to ze GDZIE JEST POZOSTALYCH 320 CZLONKOW? miala miejsce kasacja kont...wiem...no ale nadal jest czynnych czlonkow forum za malo...reszta to tylko na "papierze" jest...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Bardzo wiele osób z przed dwóch lat już na forum się nie pojawia. Nie kasuje kont z których został napisany post. Taka zasada. A reszta - cóż, czasami ktoś się pojawia.
Nie zmienia to faktu, że taka jest kolej rzeczy. Zwłaszcza, że duża część był fanami "filmowymi". Wraz z zakończeniem wydarzenia jakim była ekranizacja zainteresowanie spadło.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum