Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Redaktor strony glownej
Author Message
nagg 
Administrator

Posted: Sun Mar 30, 2008 11:05 pm   Redaktor strony głównej

Witam serdecznie!

Oczywistą oczywistością jest, że nie mam czasu na aktywne uczestniczenie w życiu forum. Jednak jak już kiedys pisałem, forum wladcapierscieni.com nie zostanie zamknięte nigdy, chyba, że zacznę głodem przymierać :) Póki co jednak, stać mnie na utrzymywanie serwera i domeny.

Żal mi jednak strony głównej (quasi blog), która jest mysle ladnie zrobiona, lekka i ma potencjał. Co miesiąć uderza na wp.com 8000 UU, duza czesc tych ludzi porzuca wedrowke widzac martwa strone glowna.

Dlatego szukam ludzi ktorzy maja ochote cos tam popisac - oczywiscie nie trzymajmy sie kurczowo tematyki WP, w ktorej to ciezko cos nowego napisac na obecna chwile. Wychodze z zalozenia, ze lepszy Rydz niz nic, dlatego jestem otwarty na tematyki. Ja osobiscie najchetniej widziałbym tam teksty zwiazane z filmem/muzyką.

Zamiast pisac minirecke na forum, moze warto wrzucic to na strone głowna? Moze to byc ciekawa przygoda. Dalej idac tym tropem, mozna wrzucac zwiastuny filmow, interesujace filmiki etc.

Sprawa jest non-profit, ale tez jest niezobowiazujaca. Nikt nie bedzie nad wami siedzial i truł, zeby cos napisac. Natomiast jesli znalazlyby sie z dwie, trzy osoby, to pewnie i ja czasami bym cos wrzucil, moze cos by sie zakrecilo :)

Co Wy na to? Zgloszenia prosze na PW.

nagg

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version