Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Recenzja filmu ,,Hrry Potter i Czara Ognia" wg Patryka
Author Message
Arina 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Dec 30, 2005 3:12 pm   

Keira, zgadzam się z tym Woodem, na nim przynajmniej jako tako można było oko zawiesić. Syriusz...hm...Kiwedy wchodziła trzecia część, nie widziałam wcześniej żadnych fotosów(nie wiem jak to się stało) i byłam niemile zaskoczona. Gary Oldman kojarzył mi sie i kojarzyć będzie tylko z "Leonem Zawodowcem":D

|Henry Albraight|

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Mon Jan 02, 2006 3:48 pm   

Keira_Metz wrote:
Kurczę, a dla mnie jedynym godnym zainteresowania facetem w HP był Oliver Wood :P A jego juz nie ma... i zonk :P

Świeta prawda ;] Wood był mniam ;] A ostatnio stwierdziłam, że przypomina mi Michaela Owena.

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon Jan 02, 2006 3:58 pm   

Nienor wrote:
Keira_Metz wrote:
Kurczę, a dla mnie jedynym godnym zainteresowania facetem w HP był Oliver Wood :P A jego juz nie ma... i zonk :P

Świeta prawda ;] Wood był mniam ;] A ostatnio stwierdziłam, że przypomina mi Michaela Owena.

Taaak, pod pewnymi względami :lol: Owen tez jest słiiiit :lol: :lol: :lol: Sport i to angielskie ułożenie :green: :green:
Dla mnie idealnym Syriuszem byłby Depp. Bo to taki typ, przystojny, a spokojnie wpasowałby się w rolę "bandyty" ;) W kazdym razie dobrze, ze go nie grał :P Zmarnowałby się chłopak :D

K. I. Gałczyński

super_girl 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Thu Jan 26, 2006 11:13 am   

Cóż, do filmu byłam nastawiona z wielkim optynizmem, koleżanki z kina wyszły uśmiechnięte i zadowolone (ja nie byłam z powodu choróbska :/ ), ale głównie to one zajmowały się Cedrikiem, który dla mnie to jakiś odmóżdżony przymuł :? (nawet ładny w filmie nie był, ale to szczegół). Tak więc ja oglądałam sobie film w domciu, z napisami, a nie z dubbingiem, ale to i tak nie ma większego znaczenia na ocenę filmu, no i z moim bratem, który książki nie czytał i nie wiedział o co w ogóle biega w tym filmie. Nie dziwię się - w jednym momencie Knot mówi: "Niech się rozpocznie mecz", a tu zaraz przenoszą się do namiotu, i jedyne, co się na początku nasuwa to: "Hęęęęę????". :hmm: Początek był najgorszy. Sceny śmigają jedna po drugiej. Skupili się bardziej na wątku z Cho, a mogliby rozszerzyć choćby mecz Quidditcha. Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Kruma (w wyobrażni mojej jawił się jako ten gość z okładki), a bliźniaczki Patil... z Indii jakieś czy co?? Flitwick... przyzwyczaiłam się do tego z poprzednich części. Madame Maxime... ponoć miała włosy upięte w kok, w ogóle inaczej ją sobie wyobrażałam. Wejście uczennic i uczniów Beauxbatons i Durmstrangu to popis gimnastyczek. Wiem, że strasznie narzekam i czepiam się dosłownie wszystkiego. :dark: Ale mnie takie bajery i urozmaicenia nie bawią w filmach, jak np. Harry po połknięciu skrzeloziela podskoczył na parę stóp nad wodą lub to ze smokiem... :x Ale już druga połowa filmu nie była zła, ogólnie to bym ze 4 dała, jeśli chodzi o ocenę. Najgorszy z filmów o HP. :|

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Fri Jan 27, 2006 6:34 pm   

super_girl wrote:
Najgorszy z filmów o HP.

Wszystkie filmy o HP są do bani! Albo zbyt sztywno trzymające się książkowych dialogów, albo wprowadzające jakieś "bajery"... :/ to są raczej filmy dla małych dzieci...z oślim uporem oglądałam jednak wszystkie, chociaż za każdym razem po 30 min chciałam wyjść z kina, żeby nie oglądać tej żenady...o ile książka mi się podobała, o tyle filmy uważam za kompletnie beznadziejne. Nie podobała mi się żADNA część. O obsadzie już nawet nie będę wspominać...
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: