Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Jun 17, 2004 7:20 pm
hah.. no wiesz mi sie podoba..
tylko wlasnie wiecej ras zeby bylo..
to ze jestesmy ludzmi.. jakos nie kazdego cieszy :Pznajda sie pewne osoby którym moze nie pasowac ta opcja..
woleliby cos wymieszanego
]mi osobiscie odpowiada
Hmmm.... To moze byc dobre. Bo jak są rasy to wiecie-jeden np. nie lubi elfów, drugi krasnoludów, a trzeci hobitów. To moze tak:
0-9-niewolnik
10-49-robotnik
50-99-szeregowiec
100-499-dowódca
500-999-kapitan
1000 i wiecej-król
Albo jeszcze inaczej:
0-9-niewolnik
10-49-wieśniak
50-99-mieszczanin
100-499-szlachcic
500-999-baron
1000 i wiecej-krol (lub Władca)
To pasuje w zasadzie do każdej rasy (no, nawet elfy czasem mogly mieć nieowlnikow)
Siema!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
mi FL twoje rangi KOMPLETNIE sie nie podobaja. Wiadomo My juz mamy po kilkaset postow i bedziemy tak jakimis mieszczanin, szlachcik a nowy co? niewolnik, wieśniak? Przyznasz ze sama bys nei chciala miec takiej rangi... Te co sa teraz moim zdsaniem co bardzo dobre.
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
wolabym uniknac zmieniania rank - chyba nie sa takie zle, a jest z tym trozke oboty - imho niepotrzebnej A wlasnie na wiekszosci for jest "kupiec", "miszczanin" czy "rycerz" - a u nas jest pokazana droga... Zastanawialem sie za to nad dodaniem nowej ranki
"porzadki w shire" i moze nawet "szara pzystan" bo powoli spora czesc sie zbliza do "limitu".
nagg
eee... No dobra
A moze, zeby uniknąc nabijania postow to po prostu zrobimy jedna rangę? Np. Mieszkaniec Śródziemia. Dla każdej rasy, niezalżnie od tego czy sie jest z Bree czy z Mordoru...
(z tymi niewolnikami zartowałam tylko, spokojnie)
Siema!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
w tej chwili jak mi sie zdaje nei ma nabijania postow wiec jedna ranga tez nei jest potrzeba. Zreszta jak by bytlo nabijanie to ja juz wymyslilem jedna rzecz z rangami ale teraz nei ma co o tym mowic.
A no nei nabijac postow i tak i tak...
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Fri Jun 18, 2004 3:52 pm
nagg wrote:
:hmm:
wolabym uniknac zmieniania rank - chyba nie sa takie zle, a jest z tym trozke oboty - imho niepotrzebnej A wlasnie na wiekszosci for jest "kupiec", "miszczanin" czy "rycerz" - a u nas jest pokazana droga... Zastanawialem sie za to nad dodaniem nowej ranki
"porzadki w shire" i moze nawet "szara pzystan" bo powoli spora czesc sie zbliza do "limitu".
nagg
Nagg i to jest najwyjście Poszerzyć zakres W końcu nie na Orodriunie sie wszystko konczy...
no to dalej... Minas Tirith--->Ogród Orthanku--->Uliczka Nowa---->Szara Przystań---->Tol Eressea
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Fri Jun 18, 2004 7:47 pm
nie rozumiem po co ta zmiana rang. Zwłaszcza, że te które są obeznie są bardzo dobre. W porównaniu z resztą zaproponowanych. A jeśli wam tak zależy to może faktycznie dadać kilka, jak proponuje Nagg.
Fakt jest taki, że tu są bardzo małe różnice pomiędzy jedną rangą a drugą. Można by było rozszerzyć tolerancję każdej rangi.
Posted: Sat Jun 19, 2004 12:20 pm
co prawda to prawda..takc hrang nie ma nigdzie..
co do keirowych rang.. ja nie wiem.. jakos nie podobaja mi sie zbyt.. duzo ich troche.. kazdemu podoba sie co innego..
a może zrobić tak, że każdy użytkownik z ilością postów powyżej 600, albo osoba, która bardo się zasłuży forum, będzie mogła sobie wybrać specjalną rangę, albo nie wiem... Może niech każdy użytkownik z 600 postami będzie mógł zaproponować rangi powyżej obecnej najdalszej (a jaka to? Góra Przeznaczenia, czy Powrót do domu, bo coś o tym kiedyśbyło mówione?)... zresztą można równieżdarować sobie dalsze rangi, choćnapewno kiedyśdojdziemy dalej, a ranga jużbardziej się zmieniać nie będzie... Również te rangi podane przez Keirę brzmią ciekawie...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum