Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Rangi
Author Message
nagg 
Administrator

Posted: Sun Feb 09, 2003 2:35 pm   

Rang ciąg dalszy...
A więc jak może już zauważyliście, dziś został wdorżony system rang, graficzki sa w wersji beta, więc jest DUżE prawdopodobieństwo, że jeszcze się zmienią na inne, nieco lepsze, ale na 99% zostaniemy przy runach... wiecej o nich może powiedzieć Teluumeny, ich twórca, i od dzis także moderator forum... pytania i koncepcje można przesyłać oczywiście na łamach tego topica, jak i jako Prywatne Wiadomości do niego, lub do mnie...
Stopniowanie rang jakie opracowałem bedzie następujące:

0 postow -> Poczwarka ;)
5 - > Hobbit Lekkoduch
15 -> Mieszkaniec Bree
40 -> Elf z Rivendell
70 -> Strażnik Lothlorien
150 -> Gwardzista Minas-Tirith

to pierwsza połowa, drugiej nie zdradzę, powiem tylko przedziały:

200 -> Ranga 7
350 -> Ranga 8
600 -> Ranga 9
850 -> Ranga 10
1200 -> Ranga 11
1700 -> Ranga 12

Do tego 3 rangi specjalne:
Admin, Moderator i VIP
nagg

plastic
Na Drodze Do Bree

Posted: Sun Feb 09, 2003 11:52 pm   

Brawo! Brawo! Brawo! wyszło świetnie, te runy się pięknie prezentują. a jak jeszcze chcecie upiększyć grafiki to będzie to wyglądało lepiej niż doskonale :) byle tylko nie przedobrzyć....
ishi krimpatul"
[----------------------------------]
#gg: 4432336

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Mon Feb 10, 2003 7:02 am   

Wybacz Plastic ale to co widzisz to nawet nie jest polowa efektu jaki chcelismy uzyskac... Wymaga jeszcze troche pracy aby wszystko pasowalo jak ulal... Za trzy-cztery dni. Poza tym jak wszyscy mam nadzije skapneli sie ze mamy 10 lutego :P ... Szkolka is back

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

plastic
Na Drodze Do Bree

Posted: Mon Feb 10, 2003 1:14 pm   

a u mnie w zachodniopomorskim jeszcze cały tydzień wolnego... :D
ishi krimpatul"
[----------------------------------]
#gg: 4432336

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Mon Feb 10, 2003 3:25 pm   

Mazowsze jak Mordor... Rzadzi sie wlasnymi prawami... Ale wrcajac do Rangow. Czy przypadkiem propozycja Nagg'a nie jest przesadzona jesli chodzi o ilosc postow dla osiagniecia kolejnego poziomu? Wedle moich przypuzsczen to nawet za kilkalat nie bedziemy mieli po 1700 postow.
Ta liczby powinna spasc do maximum 400-500. A inne proporcjonalnie. Poza tym nie podoba mi sie pomysl z nazwami potworkow czy stanow hobbita :P . Moze ciekawsze by bylo kogo spotykamy na drodze z Hobbitony badz poprostu status byl by rozdzialem ksiazki.

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

sl1p
Na Drodze Do Bree

Posted: Sat Feb 15, 2003 1:29 pm   

cos wam powiem, :) na wielu forach ie udzielałem, udzielam, np. na www.mafia.tpp.pl/forum jestem moderatorem, lecz wasze forum ma najladniejsze i najciekawsze rangi jak widzialem ! mówie wam te kawałki drogi do mount doom są swietne i jeszcze te runy mnaim ! gratulacje !

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Sun Feb 16, 2003 3:53 pm   

No... Tak to jest jak sie ma dobrego Admina, przynajmniej wie czego chce. Ja jestem tylko wykonawca zachcianek, lecz nie powiem ze tazke nie przylozylem do tego swojego grosza. Sadze ze temat Rang mozemy uwazac za zamkniety... Teraz trzeba zabrac sie za cos nowego...

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

Guest

Posted: Fri Feb 21, 2003 9:50 pm   

Napisy tengwarem jako obrazek rangi - bardzo ładne, nie powiem.
Ale albo ja nie umiem czytać albo to tylko literki a do tego spółgłoski poukładane raczej zgodnie ze zmysłem estetycznym a nie sensem.
Nie czepiam sie i nie krytykuje tylko pytam czy mam racje czy tylko gałgan niedouczony ze mnie.
Acha i pozdrawiam, od momentu kiedy tu wszedłem poczułem sie jak we własnej norce, miło przytulnie, tylko jeszcze obłoczków dymu fajkowego brak:)

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Fri Feb 21, 2003 11:01 pm   

Nie sadz ze ukladalem je wiedzac jak wyglada kazda literka... Niektre wyrazy sa z sensem niektorye polowicznie. Poza tym kozystam z ustawien czcionki i nie mam kontroli nad kolejnoscia czy ewentulanym wygladem.

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed Nov 12, 2003 8:53 pm   

A mógłby mi ktoś powiedzieć jaki obecnie jest przedział z postami. No wiecie, droga do mt. doom/orodruina

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Wed Nov 12, 2003 9:57 pm   

Caly bajer polega na tym ze nie... Poza tym po co taka informacja? Tylko by miec jakis tam status? Bez sensu.. To nie jest zalozenie forum...

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed Nov 12, 2003 10:03 pm   

ja dobrze wiem, że to nie o to chodzi, ale ciekawość zaczyna mnie zżerać. Zresztą nawet jeżeli zależałoby mi bardzo aby zdobyć jakiś tam "poziom" to musiałbym się sporo namęczyć. A wcale mi o to nie chodzi. Zresztą lepiej pytać, bo nigdy się nie błądzi. Gdyby mi zależało na nabijaniu postow, już dawno miałbym ze 100. a mam bodajże 25. I to w chyba jakieś 1,5 tygodnia. Po prostu zapytałem - jak nie chcesz, nie odpowiadaj. No dobra, ja już skonczę, bo to chyba off-topic.

Galad 
Moderator

Posted: Wed Nov 12, 2003 10:08 pm   

Heh to jest kategoria ogolna wiec moze byc off-topic :D
Kurcze to jest off-topic :roll: :roll:

A ja tam nie wiem czy cos zmienia jaki ma sie status :lol: :roll: W oncu jak to Teluumen powiedzial nie o to chodzi na forum :roll: :roll:
in Mordor where the shadows are."

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Thu Nov 13, 2003 2:42 pm   

ech... Juz tłumaczyłem, że jestem tylko ciekaw. No ale ciekawość, jak ciekawość, ale na jakiejś randze mi za bogactwa Chin, Japonii i Ameryki + całej Europy nie zależy. Bo najważniejsze jest gadanie. Ale takie na temat i pokazujące WSZYSTKIE poglądy. A jeżeli ktoś pisze "jedną" odpowiedź w 20 postach, to już zupełnie coś innego. Wtedy rzeczywiście takiej osobie zależy jedynie na randze, ale ze mną jest zupełnie inaczej. Zresztą zauważam, że i tak nie zabardzo zrozumieliście o co mi chodzi: poprosiłem jedynie o napisanie rang, nie trzeba nawet pisać ile trzeba mieć postów. Ale ktoś chyba zrozumiał to jako: "Powiedzcie za ile postów dostanę jakąś rangę, bo chciałbym mieć coś fajniejszego pod avatarem". Ja rozumiem, że chodzi jedynie o to, że chcecie napisać, że "nabijanie" postów jest be, ja w pełni się z tym zgadzam. Ja NAPRAWDĘ NIE CHCĘ nabijać postów by mieć lepszą rangę.

Pozatym, co do sprawy tego, że napisałem o OFF-TOPIC. Najnormalniej w świecie zapomniałem, że to jest forum OGÓLNE

W takim razie zacznę pisać tylko OFF-TOPIC:

Wiecie, że mój kot jest najwspanialszy na świecie?

No dobra to było GłUPIE. Ale pokazuję tylko, że nawet na forum gdzie nie liczy się czy napisałeś zgodnie z tematem czy też nie, powinno trzymać się jakiegoś tematu. W końcu gdyby GPRK nadal tu był, możnaby było napisać o swojej klasie tylko PO JAKĄ CHOLERĘ nie trzymać się wytyczonego tematu?!

no dobra, przesadzam. To pewnie dlatego zacząłem pisać takie bzdury, bo mam za dużo problemów osobistych i rodzinnych. Oby to, co stało się mnie, nikomu nie musiało się przydarzyć.

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Thu Nov 13, 2003 3:57 pm   

spokojnie bo jeszcze dziure w klawiaturze zrobisz i bedzie trzeba kupic nowa... A.. zastanawiam sie czy patrzysz na statusy innych.. bo po ich ilosi mozna to okreslic... B... nie ujawnianie statusow jest narezcone odgornie, wybacz, ale jak bardzo chcesz wiedziec czy potrzebne to tobie do strony czy czegokolwiek to kontaktuj sie z Adminem... Moze go przekonasz. C... To Moderatorzy sa od tego by eliminowac zbytnich entuzjastow RANG... Szerokiej drogi

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Thu Nov 13, 2003 4:29 pm   

może macie rację, trochę mnie poniosło.
Może powinienem darować te statusy. W końcu to nie najważniejsza rzecz. W tym to chyba się ze mną zgadzacie? Nie chcę już tej informacji, bo zauważyłem, że ta myśl mna owładneła. Choć lubię Boromira, nie chcę skończyć tak jak on! A tu zaczyna do tego dochodzić! Jestem z wami! Ta wiadomość nie jest aż tak ważna! Najważniejsza jest wymiana poglądów!

(wiem, że wygląda to na chorobę psychiczną, ale ostatnio miałem zbyt dużo smutków więc chyba zaczęło się to tak objawiac)

nagg 
Administrator

Posted: Thu Nov 13, 2003 6:54 pm   

:? max to 700 mistrzu... ale nei podchodz do tego tak emocjonalnie...
nagg

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Jun 17, 2004 6:10 pm   

Jkao ze wszyscy jesteśmy ludźmi można zastosowac rangi wylącznie dla naszej rasy-wedy bedize neutralnie.
0-9 postów-mieszkaniec Bree
10-49-żołnierz Gondoru
50-99-jeżdziexc Rohanu
100-499-Dunadan
500-999-Numenorejczyk
1000 i wiecej-Władca Śródziemia
:D Co wy na to? :D
Siema!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum