Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Czester? Czy jakoś tak... no wiecie, ja nie gitarzysta... Ja tam wolę wokal...
---------------------------
Kat?! Nie spodziewałem się! Kumpel słucha, ale jakoś cicho "krzyczą"... Nieźle się obracają... Najpierw Kat, teraz SlipKnoT i Vader... Przy następnym koncercie wezmą Behemotha i Dimmu Borgira
Tym instrumentem jest gitara.
Polega na ustawieniu dłoni tak aby kciuk był ustawiony równolegle/prostopadle od dołu/prawie prostopadle od góry, odchylaniu lekko dłoni od strun i udeżanie struny kciukiem tak aby ona sama udeżyła o gryf i wybrzmiała.
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sat Jun 05, 2004 5:13 pm
Dokładniej gitara basowa. ale oczywiście zaliczam
22. Pytanie
Jakim utoworem zaczęła Poniedziałkowy koncert Metallica? Dla ułatiwenia powiem, ze mozecie od razu szukać, bo byłoby nieuczciwie, Morgul tam był, oprocz mnie
1 pkt.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Wed Jul 14, 2004 7:31 pm
Wszystkie 3 trafione, powiedzmy, że macie po punkcie
Pytanie 25. Kto ładniej to wytłumaczy, ma 3 pkt
Jak to jest możliwe, że tak banalny kawałek jak Caluifornication, zrobiony na 2 akordach stał się taki popularny?? No co, nie wiedziałem, co wymyśleć, hehhe
Dodałabym jeszcze, że ma beznadziejny tekst.
To tak jaby spytać dlaczego wielu z nas lubi słodycze. "Bo są smaczne" padnie odpowiedź z większości ust. Więc ja mówię "Californication" jest fajna i tyle Ma ciekawą melodię, a gościu spewa ją tak charakterystycznie ... Po prostu to piosenka badzo oryginalna. Ma w sobie coś takiego przyciagającego.
Ja ją lubię i nigdy nie przyszło mi do głowy zastanawiać się dlaczego. Nie ważne czy jest banalna czy nie Liczy się 'to coś'. Jak zresztą w każdej piosence.
Posted: Tue Dec 28, 2004 4:40 pm
Niestety Galad, przykro mi, ale odpowiedź Keiry jest poprawna - Krzysztof (Grabowski) no i zespoły PP i Stracy na lachy... Następnym razem bedzie lepiej
Pytanie 27.
W którym roku i gdzie zadebiutowała kapela Dezerter?
3 pkt.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum