Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed May 05, 2004 5:10 pm
Nope. Trafiłes gitare, ale tej drugeij to nie. W sumie to była nie tylko pasja ta "rzecz", ale tez swego rodzaju choroba, byl z tym u jakiechs psychologów itd.
EDIT
No więc, nikt nie odpowiedział. Tadaaaaaaam, opróćz gitarki była to... że tak się wyraze masturbacja, potrafił nawet 3 h dziennie, na zmiane grał... I wiecie co.
Pytanie 15.
Z kim Anthon Kiedis stracił prawictwo i ile miał wtedy lat??
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Fri May 14, 2004 8:36 pm
No, cos nie odpowiadacie, Quiz psozedl w zapomnienie... Wiec oto odpowiedz, w wieku 14 lat z 18-letnia dziewczyna swojego ojca I wprowadzam punktacje taka jak w innych quizach, tyle ze tu 1-5.
Pytanie 16.
Liderem jakiego zespołu jest Wurdulak?? (na pewno nie wiecie)
5 pkt
Posted: Sun May 16, 2004 3:43 pm
Dobra, pewnie nie zgadniecie Grind Metal. Znaczy coś, od czego już nie ma rzeczy ostrzejszej Zapomnialem swoja droga o pytaniu 17, oto one:
Jaki zespół stworzył takie utwory jak Always will be, Hammerfall, Keep the flame burning, czy Warriors of faith? Dodam, że zespół już dłuuugo nie istnieje, a wokalista ma podobny głos do tego ze Scorpionsów. A raczej na odwrót, bo oni bylo pierwsi. Tylko własnie, o kogo chodzi, jaki to zespół
4 pkt.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum