Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Tego niestety nie wiedziałem i musiałem to wyszukać.
A była umowa - nie szukamy póki nie minie doba. Basta, nie będzie punktów.
33. W pewnym filmie Natalie Portman miała swojego sobowtóra i sporo osób nie wierzyło, że to nie ona go zagrała. O jakim filmie mowa i kto wcielił się w rolę sobowtóra Natalie?
- 4 pkt.
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Zgadza sie Oprocz tego bylo za Nagorsza Rezyserie i Scenariusz... Swoja droga to dosc dziwne - Ben Affleck jest laureatem Oscara, a reżyser Martin Brest ma na swoim koncie kilka docenionych filmow...
Mam nadzieję, że Ozz nie uzna że wkraczam w jego kompetencje 35. W jakim filmie pojawi się w najbliższym czasie Steven Tyler wraz z resztą zespołu?
- 9 pkt
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Thu May 20, 2004 3:04 pm
Reżyser "Trio z Belleville" Sylvain Chomet zadebiutował filmem animowanym "La Vieille dame et les pigeons" (Starsza pani i gołębie). Jeśli chodzi o nagrodę to otrzymał ją w kategorii najlepszego filmu a Międzynarodowym Festiwalu Filmów Animowanych w Annecy w 1997 roku. Ponadto film był nominowany do Oscara.
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Thu May 20, 2004 9:50 pm
Keira z Onetu wzięte? Ale correct!
Teraz coś łatwiutkiego i zabawnego
37. Z jakiego filmu pochodzi poniższy cytat? 2 pkt.
Mieszka tu jakiś cwaniak?
- Cwaniak? Nie, ja tu mieszkam.
- To daj piątaka.
- To jest jakaś zorganizowana akcja?
(chwila ciszy)
- Taka akcja, żebyś dał piątaka.
- Aha...
Posted: Sun May 23, 2004 8:02 pm
Ano
39. POniższa scena przedstwaia zebranie 'anonimowych rekinów' z filmu "Gdzie jest Nemo" Rekiny będące na odwyku przerabiały aktualnie Krok piąty. Jak on brzmiał? 5pkt.
Skoro festiwal w Cannes już się kończy, to i ja rzucę jakieś końcowe o nim pytanie 40. Jak wiemy ( lub nie ) statuetkę za najlepszy film otrzymał Micheal Moore za swój film dokumentalny "Fahrenheit 9/11". Kto ostatnio, przed Moorem, otrzymał tą prestiżową statuetkę za film dokumentalny? Proszę podać rok, autora i tytuł.
- 7 pkt
Hrabal
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum