Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Jul 10, 2004 6:48 pm
Tak Wiedźmin jak najbardziej Mi sięjeszcze przypomina np Sen nocy letniej
48. Właśnie wchodzi do kin pewien film, będący adaptacją noweli Ira Lewina. Film o którym mowa, jest już jej drugą adaptacją. Dla ułatwienia dodam, że główną bohaterką jest niejaka Joanna Eberhart. O jaki film chodzi i kto wcielił się w rolę Joanny w wersji z 1975 roku a kto w wersji z 2004? 5 pkt.
No tak! Doszło do tego, ze nieużywany kwiz przeszedł na drugą stronę tematów... Nie ma tak! Jak nikomu sie nie chce szukać odpowiedzi na ostatnie pytanie... Lenie! Daję Wam jedną dobę, jak wciąż nikt nie napisze, to sama dam odpowiedź i zadam inne pytanie... Ech...
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
49. W styczniu na ekrany wchodzi film prościutko z Indii pt."Czasem słońce, czasem deszcz", do tej pory na całym świecie obejrzało go ok. 1,5 miliarda (!) widzów. Pytanie: jak nazywa się "fabryka snów" w Bombaju, odpowiednik amerykańskiej? - 3 pkt.
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
50. Najbardziej kasowym aktorem roku 2004 został Tom Hanks. Wymieńcie filmy z nim, które w ubiegłym roku weszły na ekrany kin: za jeden film - 1 pkt, za dwa - 3 pkt., za trzy - 5 pkt.
Hrabal
Posted: Fri Jan 07, 2005 3:01 pm
Galad skasuj te głupoty
Mati - ha-ha-ha
Kolega Nare jest tu nowy, więc dla wyjaśnienia. Quiz prowadzi Esk i Nienor, nie wtryniał więc swoich pytań PRzeczytaj sobie cały topic i zorientuj sie w zasadach, zanim wyskoczysz z czyms takim
[ Dodano: Pią Sty 07, 2005 21:31 ]
Odpowiedź na pytanie Esk:
John Cleese
Graham Chapman
Terry Giliam
Eric Idle
Terry Jones
Michael Palin
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum