Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon May 10, 2004 6:44 pm Pytania, które tak bardzo lubimy ...
Temacik zaczerpnięty z innego forum (jest przy tym niezła zabawa). Chyba każdego denerwują jakieś inteligentne pytania zadawane przez otoczenie ...
Do moich ulubionych należą
O czym było "Quo vadis" ??? (pytanie na 10 min. przed testem)
Masz notatkę/zadanie z ... ???
Słuchasz metalu ?????????? No co Ty ??????????? (oczywiście słucham głównie rocka, ale u mnie w klasie nie ma rozróżnenia)
-Chcesz sobie kupić glany ???
- Tak
- A czarne czy kolorowe ???
----------
No i zalącze fajny cytat z książki "Najważniejszy dzień 111394 roku" :
"- Masz jeszcze kawę ?
- Chyba jeszcze jedna będzie. Nie śpisz ? - zadał najgłupsze w historii ludzkości pytanie
- Śpię - mruknął Clif - Kupiłes radio ? (...)"
To chyba najlepsza odpowiedź na głupie pytanie ...
Dziwne, ale wcześniej nie zauważyłem tego tematu... Tak faktycznie, to mogłoby sięto znaleźć w humor/sport czy jakośtak, ale ogolnie fajny temacik...
Mam takiego kumpla, mowimy na iego Froggy (skrót od Frogger, taki idiotyczny nick sobie wybrał) to on zawsze jest nie w temacie... Gadamy o czymś, niby wszystkiego słucha,, a na koniec zawsze zada nieodpowiednie pytanie, tak, że właściwie można się tylko załamać...
Również mamy kumpla Ratlerka (teżtaki mały i wkurzający) i dwa lata temu na rozpoczęcu roku szkolnego palnął pewną głupotę podczas rozmowy:
My oczymśtam gadamy, o rozpoczęciu szkoły itp, a on nagle wtrąca się i mówi: "tak, tak, basen otwarty od wtorku"... Po prostu takiego to zabić...
Moja siostra też do inteligentów nie należy, zawsze walnie jakąśgafę... Niby słucha HH, mówi slangiem, ale ostatnio pytała mnie co znaczy "wyluzować".. po prostu szok...
Posted: Sat Aug 13, 2005 11:10 pm
a propo glupich pytan? stoimy w czworke, ja homi klaudia i paula...i gadamy cos...klaudia opowiada ze nacuzycielka chciala ja podwiesc a mi przyszedl taki zart do glowy...a nie chcialem jej przerywac wiec poczekalem az skonczy...no i wiecie skonczyla, wszyscy tak mysla o next temacie a ja
-ty klaudia, podmienili Cie w szpitalu?
Ci sie tak na mnie patrza...yyy...i beke zaczynaja ze mnie cisnac...to bylo jakos w styczniu...nadal sie z tego smiejemy...ja rowniez
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Ja też napiszę fajną historyjkę...powinno to się znaleźć w dziale humor czy coś, ale widzę, że nie tylko ja umieszczam tu takie posty...a więc zaczynam.
Pewnego dnia wybrałam się do sklepu z koleżanką, Chciałyśmy sobie kupić mały samochodzik, zwany "resorek" .
Wchodzimy do sklepu, pytam się:
-Przepraszam, w jakiej cenie jest "resorek"?
-Konsola???? 250 złotych
Nie śmiałyśmy się poprawić, bo ta pani wszystko robiła tak ekspresowo, że nawet nie zdążyłyśmy. Wyszłyśmy ze sklepu, całą drogę miałyśmy niezły ubaw z tego...
Jeszcze jedna historyjka... akcja też odbywała się w sklepie...
Wchodzę do sklepu:
-Przepraszam, ile kosztuje, tan łańcuszek z serduszkiem best friend?
Na to ekspedientka:
-Bez czego? Bez czego?
-A już nic, dziękuję:)
Zawsze miewam takie śmieszne sytuacje
Kiedyś byłem z kumplami i bratem u innego kumpla w Marzęcinie na weekend. Pod wieczór poszliśmy sobie po browarki. Idziemy i gadamy sobie, a tu nagle kumpel powiedział:
Dlaczego my tu jesteśmy, a tam jest ktoś inny?
Tak się aczeliśmy śmiać, że ludzie pootwierali okna i się nam przyglądali. normalnie tarzaliśmy się ze śmiechu na ziemi...
_________________ Dulce et decorum est pro patria more
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum