Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue May 04, 2004 8:15 pm Pub "Basztowa"
Pewnie się zastanawiacie co to? No jak co - pubik Po prostu. W barze/pubie, najlepiej sie gada, o wszystkim. Wiec chcialbym, zeby tu bylo tak samo. O wszystkim. Przy piwku Bezalkoholowym, jak ktos chce Taki ogolny temat off-topciowy o wszystkim. Jak rozmowa sie zacznie, to bedzie sie ciaaaagnac, wiec zapraszam, zapraszam, pierwsze piwko gratis Mowcie co u was ciekawego. W Bielsku był wczoraj Kazik z Kultem, na Błoniach, spoko, niosło si nieźle, jak zawsze w górach, fajnie. Morgul mi przed chwila powiedizal, ze Slipknot nie moze jakostam swojego logo uzywac, bo jakas firma wygrala rozprawe z nimi. Ale debilne, co nie?? -----> do nagga, jakbys mogl, zamiesc ikonki z piwkiem, np z gg...
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Tue May 04, 2004 8:23 pm
hhe.. a gdansku wrecz cuudnie majowe słoneczko cieplutkie jest :p a woda morze nie najlepsza ale nie narzekam
W sopocie 18L grało, ale po trzech pisoenkach ponoc sie zmyli..
nie wiem, nie było mnie tam..
a szkoda ze tylko tyle.. a ludzie bulili kaske za wstep..
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue May 04, 2004 8:27 pm
18L? Ten kawalek "Te wszystkie chwile", czy jak mu tam, to on nawet taki fajny. Znaczy, ze ujdzie. Ale inne slyszalem, i siara taka. Ten łysy koles sie sympatyczny za to wydaje. Poza tym morze... Cool... Swietnie, bosko. Siedze w gorach, i choc tu tez jest zajefajnie, to nad morzem w lecie wiecie jak jest Panienki, zimne piwko... Po prostu bosko
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
No w Wawie tez spoko.. Szczt byl ale strasznie przereklamowany, przynajmniej wszystcy mieli wolne.. ja tak po tygodniu do szkoly poszeldem teraz znow dwa dni wolego.. no takie tam glupoty... a no i 3 czerwca ide na koncert Yes
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Ja w Krakowie upajam się wszechobecnym zapachem wolności... Mam nareszcie dwa dni bez szkoły, piątek jakoś przemęcze i znowu weekend Normalnie żyć, nie umierać ...
Główną rozrywką jest bardzo przyjemna gra w chińczyka wraz z rodzinką, która niestety stanęła w martwym punkcie po burzliwej kłótni ' którą gramy kostką ? ' Broniłam zaciekle swoich racji ... i skończyło się na tym, że wszyscy się obrazili i bediemy musieli jutro spróbować dokończyć grę ...
Poza tym robię prezentację o UE (w PowerPioncie). Mam już 5 pierwszych slaidów. Jeszcze tylko jakies 20 i będę gotowa :D:D
Posted: Wed May 05, 2004 7:19 am
hehe.. to dzisiaj torche sie postresuje przy ławce ..
spocone rece, dlugopis i.... akrusz testowy..
to jest coś...
hehe... dlaczego nie jestem w drugiej klasie
Posted: Wed May 05, 2004 8:14 am
Nim będzie ok Druga klasa jest zajefajna, bo tak pomiędzy stresem bycia nowym, a stresem egzamowym W każdym razie trzymam kciuki, za rok będziesz miała dwa dni wolnego z powodu matur pisemnych a potem tony zastępstw, bo są ustne. W dodatku maturka zacznie się w kwietniu i potrwa ze 2 miechy sw:P
Ech, w moim miescie nic się nie dzieje, ale to normalka Pół weekendu przeleżałam w łóżku, a dzisiaj powrót do szkołki....ech...kochana biola i PO :cegla:
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Ja od trzech dni byłam zestresowana, blada, wystraszona więc uroki Przesieki źle na mnie wpływały oczywiście siedząc cały czas w schronisku.... but.... Zbawienny wpływ Poznania odmienił wszystko, wywołał uśmiech, słońce świeci, ale już niedługo....
Swoją drogą, śledził ktoś zaćmienie księżyca we wtorek?
_________________ Wtul się w mój kokon zostaniesz Motylem, już...
Ja No to byl moj "pierwszy raz" jak ogladalem zacmienie ksiezyca. Kiedys, nie pamietam kiedy dokladnie '00/'01 kiedy zacmienie Slonca bylo w europie, pojechalem z bratrem do Niemiec, bo tam bylo pelne Badzo milo wspominam. Najpierw pogon za sloncem (ucieczka pzez pol dnia przez niemcy z Belina na poludnie) az w koncu, na jakims polu... Luze wysiadali z aut, smieszny klimat. Warto wiedziec, ze nawet kiedy jest cieniutki skrawek odkryty (tarczy Slonca) jest zupelnie widno! Ale momentalnie robi sie fantastyczny polmrok, tak jak teraz ok 21; horyzont blekitny, a u nas ciemno Super wspominam. Natomiast ksiezyc, no coz, tez ciekawe zjawisko, ale nie rowna sie
nagg
Posted: Thu May 06, 2004 7:45 pm
ja pamietam zacmienie slonca w polsce..eh.. nawet nie wedziałam kiedy i jak zwróciłam uwagę na to ze cos przesuwa sie na stronę słonca
Dopiero potem pospiech i zaobaczyłąm przez zamglone szkiełko..'
A zacmienia ksiezyca nie widziałam nigdy.. i załuje.. hcociaz było teraz niedawno.. u mnie były potworne chmury..
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum