Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Feb 22, 2003 2:59 pm Przeżyjmy to jeszcze raz...
W tym temacie załączcie jakieś zdjęcia z Władcy. Mogą być to Wasze ulubione sceny, postacie itp. lub poprostu coś co wspominacie. Jak dacie już zdjęcie, to uzasadnijcie krótko, dlaczego akurat to zdjęcie daliście.
Ja na pierwszy raz, załącze takie oto zdjątko :
Dlaczego to akurat? Po pierwsze lubie Nasgule, po drugie wspominam tą scenkę bardzo dobrze, i wiele razy do niej wracam Jest jeszcze wiele powodów dlaczego, ale może już starczy na ten temat.
Jest wiele tych zdjęć, które chciałabym zamieścić, ale to juz pózniej...
Ztrrobiłam ten temat po to, aby powrócić do wspaniałego Śródziemia, choć na chwilkę i w ciut inny sposób...
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Dlaczego? Ponieważ, bardzo lubię tą scenę jak płynęli tymi łodziami i wokół przepiękne krajobrazy i te dwa posągi. I tak fajnie tajemniczo jest między tymi posągami. Otoczone miejse małą mgiełką, fajne
Ja też chcę tak popływać
A jakie są Wasze propozycje ?
Ps. Jak coś zrobiłam źle, że dałam takie duże zdjęcie, to przepraszam serdecznie, na następny raz będę pamiętać
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Posted: Wed Mar 12, 2003 3:56 pm
Cieżko mi bedzie wybrac chociaz jedno zdjecie , bo film był naprawde great i tyle:)
no to jadziem:)
LOtr :
a to dlatego ze podobało mi sei pozegnanie lorien
i jeszze jedno:)
nie jest to zdjecie z filmu ale chyba , moze któs juz widział ten rysunek teda nasmitha?
Z uwagi na jego wielkosc (bo jest wieeelki)daje wam namiar:)
http://tolkien.rozrywka.k...m01/Luthien.jpg
czyz nie jest sliczny?...;p
a teraz wstawie obrazek choć boje sie ,ze za ducy. Bardzo przepraszam.
Chcialabym nim po prostu zwrocic uwage na piekno Shire'u. Nie pozornej ,ale urokliwej krainie Śródziemia.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
łEEEEEEEEEEEEEEEEEE, a czemu z pliku nie mozna (tzn. z kompa)????
A pani Elfka to Pani czy Pan ????????
Nie wiem, nie mozna. Chyba ze sie da a ja nie wiem...
Co do tego pytania, to uwazam ze gorszego pytania nie dalo sie juz wymyslic... Elfka chyba napisane czyli ona a nie Elf, jako on... i spytales 'a pani Elfka' itd.. jaki sens?
Sory za off-topic
Dywagacje na temat czemu "Elfka" jest kobieta, wywalilem, oszczedzajac normalnym czytelnikom meczenia sie z tak czczymi pytaniami...
Czemu sie nie da z kompa? na upartego sie da. Ale trzeba miec stale lacze, a jesli jestes bardzo uparty to zdaje sie, ze sie da i bez. Poprostu musisz sciagac oprogramowanie serwerowe (Apache - najpopularniejszy teraz, polecam) i postawic na swoeje blyszczacej maszynie serwer ogolnodostepny (czyli taki, na ktorym kazdy bedzie sie mogl zalogowac)
Sorry za oftopic, ale pomyslalem, ze juz odpowiem, bo na priva nie wystarczylo, to sprostowanie (ze jednak sie da) zrobie juz publicznie...
Ja jednak polecam darmowy serwer republika.pl, na 6 miesiecy... chyba duzo prostrza i, co najwazniejsze, mniej czasochlonna opcja
nagg
Posted: Sun Aug 28, 2005 11:58 pm
nie bede szukac fotek...
ale przezyjmy wszyscy jeszcze raz ten motyw jak Pippin omału co nie wpada w kupe...i po chwili ten obraz z Froda oczu sie tak jakos dziwnie powieksza...i po chwili nadjezdza Nazgul...mmm...czujecie ten klimat?...ahhh....
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
O brrr... Aż mnie ciarki przeszły Jeszcze mam w domu światła pogaszone Albo Nazgule zbliżające sie do Hobbitów na Wichrowym Czubie, i do tego ta muzyczka...
heh, będę mieć teraz koszmarne sny Nie mogę się dooczekać
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:18 am
o taaaak...mmm....a ta scenka w Dwoch Wiezach? pokazuja wiezyczke...obrot wokol niej...i potem tak leci ona w gore az do szczytu gdzie jest Oko Saurona...mmm...
a ten drugi motyw? ... jak Hobbity sobie spia (oprocz Froda) a Aragorn czuwa...Nazgule rozwalaja drzwi... Barliman sie chowa pod stolem a NAzgule tak przechodza obok niego (ta muzyka w tle...aahhhh) i potem staja nad poduszkami.........JEB i Sam sie budzi... a potem jak juz dostrzegaja ze to byly poduszki to spieprzaja...
(ten motyw z Samem jest doskonaly jak dla mnie, bardzo sie na nim "wzruszam" )
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum