Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:05 am
Ej, Galad Jak możesz
Ja bym postawiła na równi Maturzystów jest wiecej i są starsi, a zadają tak idiotyczne pytania, ze pożal się Eru Za to Mojso... oj... niesamodzielność króluje Ale z drugiej strony jest od dawna częścią forum i trudniej odmówić pomocy jemu niż maturzystom
REMIS
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Maturzyści, ot co! Kiedy zauważam temat w stylu: "Potrzebna pomoc - matura ustna" kiszki skręcają m się ze wzłości . Szlag, do matury trochę czasu mi zostało, ale jestem pewna, że kiedy już będę musiała ją zdawać, nie będę nawiedzać wszystkich for dyskusyjnych i zakładać po 20 tematów, w nadziei, że może ktoś odpowie. Samodzielna jestem i tyle . I denerwują mnie niesamodzielni ludzie. A Mojso? Kei już napisała Od dawna jest przecież na forum, i chyba nikt nie odmówiłby mu pomocy. A poza tym ja całkowicie go rozumiem. Jestem zupełnie zielona, jeśli chodzi o matematykę .
_________________ "Głowa moja pełna jest najdzikszych sprzeczności!"
J.Piłsudski
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum