Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Oczywiście komunikat o zamknięciu forum był mało wybrednym żartem Wszystkim którzy się nabrali - dziękuję. Reszcie gratuluje, i obiecuje, że za rok postaram się bardziej
Forum zostało faktycznie odłączone od bazy dancyh przez co niemożliwe stało się z niego korzystanie. Jednak nad ranem zrobiłem przekierowanie ze stron zawierających złowieszczy komunikat na strone z newsem w którym wyjaśniałem, że to tylko żart
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:58 pm
A ja tydzień temu pomyślałam, że pewnie Nagg 1 kwietnia powie, że likwiduje forum. Ale i tak mnie drażnił fakt, że było dziś niedostępne i tylko czekałam kiedy znowu zostanie włączone.
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:19 pm
A ja się nabrałem;););). Chyba dletego że tak krótko tu jestem:):). Nom fajny/lecz tragiczny żart:)
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:32 am
Pomysłowe to było. Przez pare minut też myślałam, że prawda, ale coś za podejrzane się wydawało to ogłoszenie.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Okrutny pomysł, hihi . Z tym, że jak na 1 kwietnia to było zbyt podejrzane, żeby w to uwierzyć...
Ale pomyśl, niektórzy mogli uwierzyć i już tu nigdy nie wrócą!!! Hehe
Pozdro
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Ale pomyśl, niektórzy mogli uwierzyć i już tu nigdy nie wrócą!!! Hehe
Pozdro
Wiem, wiem brałem to pod uwagę... powiedzmy, ze wliczylem to w koszata Tak czy inaczej, proilaktycznie, do userow wyslalem maile, a w samej tresci komunikatu sugerowałem, by wrócić tutaj kiedyś i sprawdzić co się dzieje
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:38 pm
a ja sie nie nabralem...bo nie jestem codziennie na forum ;( ... bede tu srednio raz czy dwa razy w tygodniu zebyscie nie mysleli ze o Was zapomnialem ... nie mam neta w chacie wiec musze tracic kase w cafe ;( ... nawet nie wiecie jak mi Was brakuje
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Widziałam, Nagg... Ja po prostu rzadko wchodzę na pocztę . Ale już wszystko jasne, boski przewidujący Adminie
pozdrawiam
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum