Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri May 14, 2004 7:27 am Prezydent Meksyku ostrzega Polske przed UFO
Prezydent Meksyku ostrzega przed UFO
"życie Warszawy": Prezydent Meksyku Vincente Fox przylatuje dziś do Polski z nietypową misją. Oprócz zwyczajowych rozmów, będzie ostrzegał polskich polityków przed... meksykańskim UFO.
Zdjęcia UFO zarejestrowały wojskowe kamery, a o sprawie poinformował w środę sam sekretarz obrony generał Ricardo Vega Garcia.
"życie Warszawy" postanowiło spytać polskich polityków, czy sprawa kosmitów może mieć wpływ na politykę międzynarodową. Temat wzbudził wśród nich duże zainteresowanie.
"Jeżeli UFO wylądowało w Meksyku, a dziś do Polski przyjeżdża prezydent tego kraju, to ja tu widzę ścisły związek" - mówi poseł niezrzeszony Gabriel Janowski.
Inni politycy opozycji mają już nawet własne teorie na ten temat - okazuje się, że sprawa niezidentyfikowanych obiektów latających ma więcej wspólnego z Polską, niżby mogło się wydawać. "Lądowanie UFO w Meksyku może mieć związek z lądowaniem kosmitów lub talibów w Klewkach" - snuje swoją teorię poseł PiS Jerzy Polaczek. Zgadza się z nim polityk lewicy Bogdan Lewandowski. "Jeżeli to UFO przyleciało z Klewek, to nie ma się czego obawiać" - uspokaja jednak parlamentarzysta SdPl.
Partia Andrzeja Leppera wyraźnie lekceważy niebezpieczeństwo. "E tam. A niech oni się sami zajmują własnymi kłopotami, ja mam swoje bardziej przyziemne problemy" - wyjaśnia Danuta Hojarska, której naukowe problemy są bliskie, bo w tym tygodniu pisała... maturę.
Piloci wojskowi sfilmowali 5. marca 11 jasnych, szybko poruszających się obiektów na niebie nad stanem Campeche. Sprawę ujawniono jednak dopiero w ostatnią środę. Domniemane statki kosmiczne krążyły wokół wojskowych myśliwców, które były na rutynowym locie nad Zatoką Meksykańską w poszukiwaniu przemytników narkotyków - przypomina "życie Warszawy".
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri May 14, 2004 5:08 pm
No cóż moge powiedziec, fajnie Ja tam w UFO wierze, ostatnio na filozofii mój kumpel wygłosił teorie, zez podobno na szczytach piramit byly zlote zakonczenia, i tam ladowalo UFO Ja tam tylko mowie, ze piramidy UFO wybudowalo, ale nie laduje już, ani nigdy. Heh, to była taka ciekawostka. Swoja droga fajnie by bylo, gdyby takie ludziki porwały pana L. i umieścili w gablocie, podpisanego Kretinus Polskas Maksimas
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum