Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Apr 25, 2004 8:17 pm
ehm.. zmienię troche temat.. no wicie.. rozruszac ew..
tak powaznie.. jak tu trafiliscie.. przypadek? toplista? czy moze inne rózne rzeczy nieuchwytne w tej ankiecie?
nie wiem czy przypadkem cos takiego juz jest.. ale cóz..
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Apr 25, 2004 8:23 pm
Ja szukałem miejsca gdzie mogłbym zamiescic swoje opowiadnka do recenzji. A bylo to dawno, zastoj mialem, ale niedawno wrocilem, i jestem. I bardoz mi z ytym dobrze!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
No ja sobie pomyslalem, ze fanie by sie pobawic w forum. Stronka byla od pewnego czasu, ale nie chcialo mi sie nad nia siedziec Foum wydawalo sie prostsze... Zreszta sam cierpialem na brak swojego-ulubionego-forum-na-ktorym-bym-sie-swobodnie-czul. Wiec rachu ciachu i zrobilem takie takie male - na poczatku byly chyba tylko dwa dzialy - ksiazka i film... Pisze, bo opcji w ankiecie nie ma
Dlaczego... jak już ktoś wcześniej wspomniał trafne pytanie. A odpowiedź kontrastowa: lenistwo, chęć poznania / podzielenia / zdobycia interesujących informacji od innych. Różnie można to sprecyzować, zresztą kto wie może dla jakiejś osoby forum jest niezłą terapią do otworzenia się przed innymi?
_________________ Wtul się w mój kokon zostaniesz Motylem, już...
Szukalem jakies forum fantasy, bądź, lub także, związane z Władcą Pierscieni. Forum ktore szukalem musialo być rozwinięte i trafilem jakimś przypadkiem na akurat to forum.
Mimo, że jestem tu niecaly miesiąc, wzbudzilem różne kontrowesje na mój temat rónych uzytkowników. Póki co jest mi tu dobrze.
etam i tak rekordzistą jest Feanor... - wredny edutujący Galad
A wiec: bylam już dawno zarejestropwana na forum.dogs.pl potem poszukalam jakiegos o WP. Trafilam na Endore, naopisałma pare postów i ciach. Potem poszukalam w necie czegos o "pierścieniu mroku" i znalazlam jesen temacik na tym forum. Napisałam co miałam, zarejsestrowałams ie, zapoznalam sie z Nimrodel i Sinem, potem z całą resztą... Zaliczyłam pare klótni, jak to ja, napisałam parę tematow i pare postów i żyję sobie...No i jestem tutaj...
Pozdraiwam
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Nie zapomnijcie o mnie... ;p
Last edited by Agatin-K on Thu Jun 17, 2004 3:42 pm; edited 1 time in total
Joined: 04 Dec 2003 Posts: 16 Location: Za siedmioma górami i tak dalej...
Posted: Wed May 19, 2004 6:30 pm
Ja byłem na Forum ,, prorok.pl" władca, Harry i Terry Pratchet. No, ale po zmianie Adminów, żądy przejęły osoby, którym woda sodowa uderzyła do głowy. Miałem tam coś koło 135 postów( to, zamiast daty), ale postanowiłem że dłużej nie wytrzymię. Piszę w adresie pierwsze co mi się nawinie : władca pierścieni.com. Wyskoczyło mi okienko ze stronami o podobnym adresie. Wy wygraliście. I tak tu trafiłem
_________________ ,,Najważniejsze jest to,
aby to co najważniejsze,
pozostawało najważniejsze"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum