Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Aug 24, 2005 6:18 pm
Ja trafiłem przez stronkę www.szaraprzystan.terramail.pl. Stwierdziłem że jest to najlepsze forum jakie w życiu widziałem (a piszę jeszcze na kilku innych) i się zarejesrtowałem. Wchodzę od czasu do czasu i jest fajnie .
_________________ "Tak naprawdę ważna jest tylko chwila"
"Człowiek jest lepszy gdy się śmieje"
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:41 pm
trafiłam tutaj dzisiaj przez przypadek, stwierdziłam, że i tak nie mam co robić, bo forum tolkienowskie na którym wczesniej się udziałam chwilowo nie działa to stwierdziłam, ze co mi szkodzi i się zarejestrowałam ciekawa jak zostane przyjęta ^^
Posted: Sun Feb 05, 2006 12:34 pm
No więc trafiłam na tę stronkę raczej przez przypadek. Zajrzałam na forum i stwierdziłam, że całkiem tu fajnie. Więc od razu się zarejestrowałam. Ale zaczęłam tu pisać dopiero po 12 dniach, bo tak jakoś wtedy nie miałam weny na pisanie postów. No i zaczęło się: jak bliżej poznałam forum i ludzi na nim piszących, od razu spadł na mnie czar. Na samym początku pisania, co chwilę sprawdzałam, czy ktoś odpisuje. Trafiłam tu w czasie, gdy większość z Was mówi o wielkim kryzysie forum. Cóż, ja wierzę, że każde wspaniałe forum musi mieć jakiś kryzys. A potem może przyjdzie tu ktoś, kto niczym Aragorn przywrócił chwałę Minas Tirith, tak i temu forum przywróci prowadzenie ciekawych dyskusji jak za dobrych starych czasów, w których ja nie mogłam uczestniczyć, ale wierzę, że będę miała jeszcze okazję.
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
No coz ja po przeczytaniu WP stalam sie automatycznie wielka fanka i gdzies trzeba bylo ta pasje wyrazic, wiec w wyszukiwarce szukalam forum i znalazlam to
Szczerze? To moje pierwsze w długim zywocie forum. Jeszcze nie znam tutaj nikogo, mimo, że jakiś czas przebywam w tym przybytkuxD Ale mam nadzieję, że poznam. a dlaczego piszę? Bo lubię fantasy, lubię pisać własne zdanie na swój temat. I jeszcze dlatego, że to forum ma jakąś magiczną siłę przyciągania. choćbym nie pisała postów jakiś czas i tak tu wrócę.
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Zauważyłam;)To dlatego, że piszę jedno, a myślę już o czymś innym. żebyś Ty widział/a moje zeszyty do historii...cytuję 'Jak będą umierać bezdzietnie i umrą...'
Ja tu trafiłem przez przegładarke google. Dlaczego wybrałem Was? Kiedyśsam chciałem założyćforum o fantasy (znalazły siętam m. in. działy ukazujące wyobraźnięużytkowników). Niestety, szybko padło. Więc zacząłem szukaći znalazłem Was.. Bardzo fajne forum. Mało takich w Polsce...
_________________ Wielki Optymista
Moje posty nigdy nie wyrażają w całości mojego zdania, gdyż w danej chwili nie wszystko potrafie ubrać w słowa...
Posted: Mon Feb 26, 2007 8:21 pm
Ja wpisałem w googlach hasło: LOTR i wyświetliły się linki. Forum spodobało mi się od razu a w szczególności tekst: Witam Cię na Twoim Forum. Tak, to je odróżnia od wielu innych. Zapytaj któregoś z użytkowników jak tu jest. Tutaj każdy się liczy. Myślę, że to już tradycja tego forum - niezwykła atmosfera - którą tworzycie Wy. I za to Wam dziękuję. - to mnie pociągnęło na maxa
itam Cię na Twoim Forum. Tak, to je odróżnia od wielu innych. Zapytaj któregoś z użytkowników jak tu jest. Tutaj każdy się liczy. Myślę, że to już tradycja tego forum - niezwykła atmosfera - którą tworzycie Wy. I za to Wam dziękuję. - to mnie pociągnęło na maxa
Przyznam, to jest naprawdę zachęcający tekst. I mówi on prawdę. Naprawdę miła atmosfera. To jest najlepsze forum, jakie kiedykolwiek widziałem!
_________________ Wielki Optymista
Moje posty nigdy nie wyrażają w całości mojego zdania, gdyż w danej chwili nie wszystko potrafie ubrać w słowa...
Piszę tu, bo mogę bezkarnie porozmawiać z Wami na różne tematy - twórczość autorów, fantasy, LOTR, ale także i przyziemne sprawy.
Trafiłam tutaj bynajmniej nie z tego powodu, że szukałam jakiegoś forum, o nie. W googlach ( grafika ) starałam się znależć obrazki związane z Władcą Pierścieni. Przez przypadek kliknęłam na jeden z nich, aż otworzyło mi się jakies okno z tego forum. Zaczęłam czytać, czytać..zarejestrowałam się, napisałam pierwszy post
Oj, tak tak Choć daleko mi do niego..Ale cieszę się tak poza tym z tego przypadku (te forum) niezmiernie ^^ Chcociaż większość to już 'starzy' bywalce..
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum