Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:41 pm Powrót króla
Mam problem nie moge znaleść cracka do LOTR:ROTK.
MIanowicie czy mogli bycie podac linka do tego cracka?? plz bardzo mi zalerzy jak na szybciej!!!!
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
tak z ciekawosci czy naprawde nigdzie nie ma cracka otworzylem sobie drugie okno przegladarki i po kilkunastu sekundach mialem prawie 100 wynikow wyszukiwania... w gry nie gram, tej na oczy nie widzialem, a cracka Ci nie podam nie ze zlosliwosci, tylko dlatego, ze jestes len
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
Always look on the bright side of life
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:50 am Hahahaha
ta a prubowaleś otworzyc te swtrony????
Radze je otworzyc i zobaczyc bo bylem juz na 10 stronach z crackami i nie bylo tam do WP:PK.
Dlatego radze najpierw sprawdzic te strony a nie si pluć i gadc glupoty
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
tym razem zajelo mi to 5 minut, rzeczywiscie pod pojeciem "crack" znalazlem trainery do tejze gry... nie zmienia to jednak faktu, ze Tobie pewnie wystarczy serial number, ktorych to w wynikach mam na peczki... podtrzymuje poprzednia opinie.
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:58 pm
tego serial numer to ja se moge wsadzic bo mi jest potrzbny crack.
Generatoe kluczy terz mam winc mi tu jnie chrzań.
Widzie ze serial a crack to dla ciebie żadna rurznica. No skoro nie to widzisz to twoja sprawa. Debilu
nie dosc, ze obce ci sa zasady ortografii i interpunkcji to jeszcze inteligencji Ci niebiosa poskapily. z tego co zrozumialem z Twojego (raczej belkotliwego) posta, to znalazles sobie key-gena. ciesze sie razem z Toba, kto Ci go sciagnal, bo nie wierze, ze sam podolales?
anyways, po pierwsze, naucz sie pisac. po drugie, nie obrazaj inteligentniejszych od siebie bo mnie nie wzruszysz, a tylko sam wyjdziesz na debila.
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:04 pm
***** jesteś takim ****** że żal **** ściska.
// niech te slowa swiadczą o Tobie - nagg //
Źle zacząłeś... ze złą osobą... bardzo szanowaną na forum, szczególnie przez Admina... więc wiesz... marnie widzę twoją przyszłość... a cracka ściągnij np z Kazy, powinieneś spokojnie znaleźć... ja kiedyś znalazłem np do Quake 3... Co do ROTK to mam oryginał, więc dużo więcej nie pomogę...
Wiem, że nie ma sensu nic dopisywać, ale to taka mała pokusa.
Zgadzam się całkiem z Morgiem, v3rt jest fajnym, inteligentnym człowiekiem i takie komentarze jak Twoje... no cóż. trochę ogładu, taktu, mniej przewrażliwienia na swoim punkcie i przede wszystkim szacunku dla innych, zwłaszcza tych, o których nic nie wiemy.
Pozdrawiam.
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Brak Admina i Modów, którzy mogliby regularnie zaglądać na forum daje się we znaki...
Palmar,
Ehhh żal mi słów, wiec oszczędze sobie komentarza Twojego zachowania ... Jeśli odważysz się napisać podobnego posta w temacie "Złota Pieczęć" wylatujesz. Tam mam takie uprawnienia...
wiecie co, jestem naprawde wzruszony wielkie dzieki za poparcie, przyznam sie szczerze, ze nie sadzilem, ze ktokolwiek sie zainteresuje. w zwiazku z tym, chcialem publicznie odwolac wszystkie gorzkie slowa, jakie kiedys wyrazalem pod adresem tego forum (o upadku poziomu, etc). jestescie naprawde wspanialymi mlodymi ludzmi i bede sie cieszyl mogac dalej wymieniac z Wami poglady. oczywiscie w innych tematach bo ten nagg zaraz zblokuje
PS: nagg, nie bede sie rozczulal - po prostu wisze Ci piwo
PS 2: Morgul, Esk, Aragornko - Wam tez moze by jakis zlot kiedys urzadzic?
A ja jeszcze tylko przeprosze Was za incydent - nagg
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum