Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Za dużo by pisać... Cała bitwa o Minas-Tirith woła o pomstwę do nieba ... Zrobienie z Gimliego błazna, brak sceny walki Gandalfa z WN, no i moja ulubiona scena z TTT - Ranny Aragorn ratowany rzez konia ... Bleeeeeeeeeeee
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon May 24, 2004 8:32 pm
Dopiero dzisiaj obejrzałem RotK, wstyd sie przyznać Najbardziej rzucaly sie w oczy błędy graficzne. Aż sie mi smiac chcialo jak Gollum spadał do Mount of Doom Ale poza tym, to kilka/naście razy aż mnie ciarki po plecach przechodziły. Orlando strasznie pedałkowaty pod koniec u Elronda Straszliwie Poza tym, to chyba wszystko mi się bardzo podobało. Jedna taka nieścisłość, tej armii z Rohanu miałobyć 12.000, tylko ze w jaki sposób, skoro sam Golden Hall to mała wioska na najwyzej 250 ludzi? A w odoatku wyjechalo stamtad własnie tyle Skad ta cała reszta - dziwi mnie to strasznie...
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Tue May 25, 2004 12:21 pm
Aragornka:) wrote:
Za dużo by pisać... Cała bitwa o Minas-Tirith woła o pomstwę do nieba ... Zrobienie z Gimliego błazna, brak sceny walki Gandalfa z WN, no i moja ulubiona scena z TTT - Ranny Aragorn ratowany rzez konia ... Bleeeeeeeeeeee
Taaak, i jeszcze Legolas - cyrkowiec. A fe!
_________________ ... powaga jest obrządkiem ciała
wymyślonym by pokryc niedostatki ducha...
Zauwarzyłem przedewszystkim zmianę zakończenia filmu poniewarz po powrocie do Shirezastali go pod kontrolą Lutha i Sarumana a w fil;mie nie było o tym nic. Ani śladu. Chociarz trzeba przyznać że film był świetny Prawda.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum