Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Jan 10, 2005 6:53 pm Powrót i Słowa Gimlego
Wiatm rok temu już byłem zrejstrowany tym forum jako XBOr lecz miałem wtedy stary mail i wogóle.
Ale przejdźmy do rzeczy:
Co mówi Gilmi do (chyba) Keleborna w rozszerzonej wersji DVD gdy drużyna wchodzi do Lothlorien a keleborn mówi że niewidział krasnoluda od czarnych dni, i co odpowiada Gimli po krasnoludzku chyba. Po tym jak krasnolud to powidział Aragorn zwraca mu uwagę że to niebyło grzeczne
No i co? Bo nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym temacie , zresztą sądząc po zawrotnej ilości postów, chyba nie tylko ja . Więc, może by tak jaśniej... o co biega
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum