Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Moim zdaniem najlepszą postacią jest Gandalf a najlepszy jest jego atak specjalny który polega na tym że robi wokół siebie taką bańkę energi i to zabija wrógów w ten sposób najlepiej przejść starcie z nazgulami pod czarną bramą.
Posted: Tue Aug 31, 2004 5:56 pm
Galadrim wrote:
Moim zdaniem najlepszą postacią jest Gandalf a najlepszy jest jego atak specjalny który polega na tym że robi wokół siebie taką bańkę energi i to zabija wrógów w ten sposób najlepiej przejść starcie z nazgulami pod czarną bramą.
Chciałem to samo napisać no i mi się wydaje że jego strzały najwięcej zabierają wogule w ROTKU
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:23 pm
ja tam uwielbiam legolasa....te jego komba faktycznie wymiataja....ale powiedzcie mi co musze zrobic na zewnetrznym murze?? to misja z gandalfem...caly czas orkowie zdobywaja ten pieprzony mur, a ja nie wiem co mam zrobic...mam te drabiiny jakos popsuc?? pamozcie mi...plose
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:34 pm
dzisiaj rano przechodzilem returna od godziny 8:00...nie moglem przejsc tego muru, bo caly czas nazgul zawal mi droge na prawo i nie mialem jak tam przejsc i orkowie na luzie tam bili sie....ale w koncu udalo mi sie go nie zestrzelic i dalem sobie rade...podobalo mi sie to jak bieglem razem z zolnierzami gondoru w dol w takim tlumie.....fajnie to wyglada.....na razie odpoczywam bo o 14:00 skonczylem grac...wieczorkiem sprobuje przejsc podworzec....a potem ucieczke z osgiliath i szelobe....a jakie sa odblokowywane postacie?? trzeba przejsc gre 3x zeby je wszystkie odblokowac czy nie??
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
Posted: Sun Sep 19, 2004 2:01 pm
Nie trzeba jaza x1 rzaem przeszedłem i były odblokowane postacie
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum