Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
No może nastoletni faceci + kuchnia = katastrofa... ale ponoć to mężczyźni są najlepszymi kucharzami, więc może się uczcie
phi. ja bym powiedział, że nastoletnie dziewczyny + kuchnia = lepiej nie mówić
a poza tym, jakby nie patrzeć, to ja umiem więcej ugotować, niż moja dziołcha
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Sun Feb 17, 2008 12:09 pm
Galad wrote:
Keira wrote:
No może nastoletni faceci + kuchnia = katastrofa... ale ponoć to mężczyźni są najlepszymi kucharzami, więc może się uczcie
phi. ja bym powiedział, że nastoletnie dziewczyny + kuchnia = lepiej nie mówić
a poza tym, jakby nie patrzeć, to ja umiem więcej ugotować, niż moja dziołcha
Czemu na mnie prychasz? Ja nie wątpię w męski talent kulinarny. To Mati i Włóczykij
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Wed Feb 20, 2008 6:35 pm
... nie ja dla mnie znajomość przyrządzenia jajecznicy całkowicie wystarczy
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Posted: Wed Feb 20, 2008 7:04 pm
A ja dzisiaj... zamordowałam sporo wiśni Opryskałam pół kuchni sokiem. Wysypałam mąkę, bo mi pojemnik z ręki wypadł No ale ciasto wyszło rewelacyjnie... jak zawsze
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum