Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
No zwykła przekąska to to nie jest - sama chemia..brr..
(pomijając sałatę)
Nie moglam znaleźć nic odpowiedniego do jedzenia w lodówce, poszukałam więc w spiżarce..
Stwierdzam, iż tostowy chleb pszenny nie jest taki zły..bez niczego..
Fe! Najlepsze są ze skwarkami, masełkiem albo smalcem i śmietaną, o.
Właśnie się zacieszam zupą z soczewicy . Coś pysznego. Podobna do zwyczajnej zupy jarzynowej, z marchewką, ziemniakami i pietruszką, albo grochówki, na dodatek z proszku - Knorra . Pycha. Do tego kawałek chlebka... Chyba zacznę częściej jeść soczewicę. Muszę poszukać jakichś ciekawych przepisów.
_________________ Bo czy las nam zahuczy jak morze,
czy w bruk miasta uderza nasz krok,
W nasłuch sercach trzepocze sie orzeł,
każdy pancerz przepali nasz wzrok.
Oj, kebab dobry, dobry. Ale jeśli jem go zbyt wiele, to mnie zaraz wyrzuty sumienia ścigają, bo taki niezdrowy, tuczący ...
Ogólnie nie znoszę fast-foodów, jedyne co jestem w stanie znieść to lody i ciastka z McDonalda, ale ostatnio namiętnie pochłaniam Twistery-tortille z KFC . Pyszne, z sałatą, pikantnym kurczakiem i pomidorami . Tylko, cholera, 7,99 zł piechotą nie chodzi...
_________________ Bo czy las nam zahuczy jak morze,
czy w bruk miasta uderza nasz krok,
W nasłuch sercach trzepocze sie orzeł,
każdy pancerz przepali nasz wzrok.
Posted: Fri May 18, 2007 8:54 pm
Cóż, ja się dzisiaj nakarmiłam ruskimi z mrożonki. Jutro się chyba bardziej wysilę i sobie jakiś makaron upichcę Przecier pomidorowy, trochę szynki, bazylia, ser żółty i będzie dobrze
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri May 18, 2007 8:59 pm
ja ostatnio zrobiłem spaghetti...o jeczku ale pyszne było...MNIAMI!!! aż zjadłem takie odsmażane na kolacje, w sumie to to nie to samo ale i tak wszamałem
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
ja ostatnio zrobiłem spaghetti...o jeczku ale pyszne było...MNIAMI!!! aż zjadłem takie odsmażane na kolacje, w sumie to to nie to samo ale i tak wszamałem
Wczoraj robiłam z tuńczykiem, wyszło mniam, ale za tą woń czosnku chyba nas sąsiedzi na stosie spalą :p
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum