Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:32 pm
HEhehe:D Orginalne powiadasz;] Ja bym zrobił figurke Matiego i Ozza i każdemu dal po mieczu do łapy. Oj było by ostro. więc polecam!!!:D
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:34 pm
Ja co roku robię coś sama... ale czy to oryginalne jest to nie wiem. Raczej typowe. Gwiazdki, bombki, gałązki zielone i takie tam...
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:46 pm
Cukierki są dobre na choinkę... tylko ze... łatwo potem ogołocic drzewko Chociaz przynajmniej nie trzeba go potem rozbierac Moga byc tez orzechy, np. pomalowane na złoto albo szyszki No i pierniczki
Mozna cos z masy solnej wyprodukować
Albo kupić słomiane ozdoby, u nas są w wiekszosci sklepów
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Ozdoby świąteczne mogą być różne, nie tylko na choinkę, więc trudno coś doradzić, ale zdaje mi się, że chodzi Ci właśnie o drzewko świąteczne
Ja bym się skłoniła do wypowiedzi Keira_Metz. Bardzo dobre pomysły
A co do łańcuchów, to można je zrobić z popcornu Przewlec przez nitkę, bardzo fajny efekt
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum