Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Apr 02, 2006 5:47 pm POMOC !!! Literatura przedmiotu.
Wybrałem temat: "Dzieło literackie a jego adaptacja filmowa. Omów zagadnienie na wybranych przykładach." Postanowiłem opisać "Władcę Pierścieni", jednak nie mam żadnej literatury przedmiotu. Czy ktos mógłby mi doradzić co mam uzyć. Z góry dziękuje !!!
Posted: Sun Apr 02, 2006 6:33 pm Re: POMOC !!! Literatura przedmiotu.
Misiuz wrote:
Wybrałem temat: "Dzieło literackie a jego adaptacja filmowa. Omów zagadnienie na wybranych przykładach." Postanowiłem opisać "Władcę Pierścieni", jednak nie mam żadnej literatury przedmiotu. Czy ktos mógłby mi doradzić co mam uzyć.
lol kurka, nie mam słów do takich ludzi niech ktoś ten wątek skasuje, bo dzisiaj dzień zadumy, a ja chichocze za każdym razem jak o tym tekście pomyślę
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Posted: Sun Apr 02, 2006 10:07 pm Re: POMOC !!! Literatura przedmiotu.
v3rt wrote:
Misiuz wrote:
Wybrałem temat: "Dzieło literackie a jego adaptacja filmowa. Omów zagadnienie na wybranych przykładach." Postanowiłem opisać "Władcę Pierścieni", jednak nie mam żadnej literatury przedmiotu. Czy ktos mógłby mi doradzić co mam uzyć.
lol kurka, nie mam słów do takich ludzi niech ktoś ten wątek skasuje, bo dzisiaj dzień zadumy, a ja chichocze za każdym razem jak o tym tekście pomyślę
kasować już chyba nie będę, ale każdy następny temat z maturą i pomocą chyba zamkę albo jeden zrobię i niech sobie proszą...
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
tyle że recenzja władcy na polski to tak jakby zadanie troszke mniejszego kalibru niż matura ...więc to porównanie troszkę nie na miejscu. A cała sytuacja, że nie pomożecie, bo mógł się tym zając wcześniej...no prawda, ale tego nie zrobił, trudno, szuka pomocy, odpowiedzi na pare pytań a tu taka δupa:hmm:
Posted: Wed Apr 05, 2006 5:00 pm
Mamy gdzieś wpisane w profil forum: pomoc zbłąkanym owieczkom i maturzystom, którzy nie radzą sobie z czasem, bibliografią i tematem, który sami wybrali?
Jak ktos szuka pomocy do matury w necie to proponuję Elendilich, bo oni z własnej woli radzą abiturientom
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum