Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Kurde zmieniam w profilu ksywkę z legolasik na Mojso moją normlaną ksywę ale piszę że profil został zaktualizowany ale i tak dalej pisze legolasik i nie dam rady zmienić coś
Więc pomóżcie
Posted: Tue Jul 26, 2005 1:59 pm
Ale pamietaj musisz miec poważny powód.
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Inahvandril_ Guest
Posted: Fri Aug 05, 2005 12:50 am
Witam Serdecznie Mam taka sprawe - probowalem sie zarejetrowac na tym Forum, lecz moje konto nie zostalo utworzone, albowiem dostawalem ciagle wiadomosc, ze moj e-mail jest juz zarejestrowany z innym uzytkownikiem...
Rejestruje sie tu pierwszy raz i nie rozumiem skad ten problem ? Czy ktos moglby cos poradzic...?
Bede wdzieczny za pomoc....
Inahvandril_ Guest
Posted: Fri Aug 05, 2005 1:02 am
Wyglada na to, iz chyba sie zarejestrowalem, aczkolwiek nie do konca tak jak chcialem.... Czy ktos moglby skaskowac moja poprzednia rejestracje (Inavadril) i poradzic mi cos w sprawie z meilem, o ktorej pisalem w poprzednim poscie...?
Posted: Fri Aug 05, 2005 1:16 am
Jakbyś się nie rejestrował w nocy, tylko o jakiejść przyzwoitej porze to może i by się tu znalazł jakiś pomocnik A tak... bez szans Czekaj na admina Do rana
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Hmmm.... Wyglada na to, iz mam klopoty....Zarejestrowalem sie rzeczywiscie bez klopotow i wszystko gladko poszlo, ale teraz zauwazylem, ze piszac post, wychodze jako gosc, a nie jako zarejestrowany uzytkownik
Upewnij się, czy poprawnie się logujesz. Najlepiej, przez link na gorze, a nie "szybkie logowanie". Jeśli wszystko się uda, w gornych linkach powinienneś zobaczyć swój nick (np. Profil Nie masz wiadomości Wyloguj [ Inahvandril_ ] Album Chat)
Jeśli nie dochodzisz do tego stanu, oznacza to, że wprowadzasz złe dane. Wielkość liter ma znaczenie!
Posted: Fri Aug 05, 2005 6:30 pm
Chyba sie udalo...
Dziekuje bardzo....
_________________ "Welcome to Rivendell, Master Baggins..."
LunarBird Guest
Posted: Mon Jul 31, 2006 9:21 pm
Mam nietypowy problem. Zarejestrowałem się ale nie dochodzą maile z kluczem aktywacyjnym. Wszystkie inne listy dochodzą bez problemu więc na pewno i skrzynka i przekierowanie działają poprawnie. Da się to wyprostować i jednak aktywować to konto (no i może poszukać w czemu nie dochodzi)?
Login LunarBird.
Guest
Posted: Mon Aug 14, 2006 3:59 pm
mam podobny kłopot jak mój poprzednik... klucz aktywujący do mnie dochodzi...przedtem byłem zarejstrowany jak varken...ale nie uczeszczałem na forum od roku i zapomniałem hasła...od tego czasu zmieniłem również adres E-mail...prośba do Adamina można coś z tym zrobić...??
Mam problem z avatarem. Mianowicie wziałem sobie avka z takiej stronki, wpisalem adres i wyswietlilo sie "profil zaktualizowany". No i w profilu avek sie wyswietla a przy postach nie. O co moze chodzic????
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum