Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Powoli zbliża sie drugi rok jak jestesmy razem. Forum wbrew pozorom generuje duży ruch. Ruch w internecie kosztuje. Pieniądze z bannerów które były pokrywają moze koszt dwóch trzech miesięcy. Resztę kładę z własnej kieszeni. Nie wiem jak długo będe mógł sobie na to pozwolić. Dlatego będe wdzięczny za wszelką pomoc materialną... Dziwnie jest to pisać, jeszcze dziwniej prosić Was o to. Długo sie wachałem. Ale cóż.
Podaje numer konta w mBanku
04 1140 2004 0000 3602 3186 6954
w sumie nie musicie nic tam pisac - i tak mi nikt tam nie wplaca kasy (więc będe wiedział, że to Wy) ale jesli nicka zobacze, bedzie mi milo
No to tyle. Dzieki za uwage.
EDIT
Pytacie mnie o koszta. Roznie - w zaleznosci od transferu: 40-60 zl miesiecznie + 60 zl rocznie za domene, ale to juz grosze w porownaniu do transferu.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum