Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Aug 30, 2004 3:53 pm Polskie czcionki - RATUNKU !!!!
Jak pewnie zauwazyliscie piszac w necie nie moge stawiac polskich czcionek. Czy wiecie jak moge je przywrocic ?? W 'ustawieniach' wszystko gra - jezyk polski.
POMOCY
Posted: Mon Aug 30, 2004 6:57 pm
Nie moge ci pomócnie znam się na czcionkach może pomogę ci za 5,6 lat wddy już będe wszystko o czcionkach wiedział
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
jaki system, czy problem dotyczy tylko forum, tylko przeszukiwarki, czy tez w wordpadzie i innych sysytemowych.
Jesli jednak chodzi o pisanie, to prawdopodobnie jednak jest to problem ogolny, tak jak mati powiedzial - klawiatura programisty powinna pomoc (na zwyklej - maszynistki tez sa polskie znaki, jednak w innych miejcach - pod []';l,./\=- etc)
Czasami trzeba usunac klawiature (z ustawien, nie z kompa ;P) uruchomic ponownie, i jeszcz raz zainstalowac. Miej wtedy plyte z systeme, bo moze byc potrzebna (nie pamietam)
I upewnij sie, jesli Windowsy 98/xp ze ikonka jezyka (dolny lewy) jest ustawiona na PL, bo czasami sie zmienia
W tym problem, ze wszedzie za wyjatkiem for czy formularzy i wyszukiwarek w necie dziala poprawnie. Wszystkie Wordy, Notatniki, to co wpisuje w okienku jakis ustawien. We wszystkich cholernych opcjach wszystko jest dobrze... Poprobuje jeszcze.
P.S. Nie ma polskich zankow nigdzie - nawet pod []';l,./\=- Ehhh
no to ja nie pomoge. proponuje jednak na bardziej specjalistyczne forum (jesli masz xp to latwo znalesc) za parwe minut skasuje wszystkie posty poza twoim pytaniem, zeby balaganu nie robic.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum