Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Oct 02, 2005 10:52 am
Oh Kei to idź do jakiegoś pubu. Na pewno będzie mnóstwo miejsc gdzie będziesz mogła obejrzeć mecz w świetnej atmosferze ( mam nadzieję). Ja byłam na Majorce w Barze FC Liverpool i o glądałam mecz Arsenal-Ajax i MU- Betis siedząc pod napisem "Dudek is a Hero". Sam bar wyglądał przeciętnie i był malutki za to jakoś przekazu godna pozazdroszczenia - dwa olbrzymie telewizory plazomowe + 4 zwykła. A na przeciwko przy jednym stoliku siedzieli Anglicy i Portugalczycy i razem ogladali mecz ciesząc się się na zmianę. Było milo.
A Owen podobno jest kontuzjowany ale może się wyleczyć. I nie zmartwiłabym się gdyby Sven nie wystawił Rooneya w celach wychowawczych np
Posted: Sun Oct 02, 2005 11:22 am
Nienor - to jest niemożliwe. Jedziemy ze szkoły na tydzien, wiec raz, ze mamy napięty plan, dwa ze nigdzie nas nie puszcza , a trzy wyjezdzamy po poludniu w dniu meczu, wiec wykluczone juz w ogóle No ale bede trzymac kciuki
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Thu Nov 17, 2005 1:50 am
Jak tam mecz z Estonią? Wiem, ze wygraliśmy 3:1 ale przyznam się, ze nie oglądałam bo...oglądałam mecz Czechy-Norwegia Zaczął się trochę wcześniej i tak mnie wciągnął, że nie przełączyłam na polską telewizję.
Jeeeee!! Hiszpania się zakwalifikowała!
No moim zdaniem mecz byl nudny. Nie jest to zarzut, bo chlopaki w sumie pierwszy raz sie widzieli, i nie mozna oczekiwac od nich "magii". Zreszta dobra ilustracja tego byly 2 bramki zdobyte nie z akcji (co wymaga zgrania) a ze stalych fragmentow gry.
Mila niezle zagral - obawiam sie, ze strzelajac te dwie bramki (jedna z Ekwadorem) da Janasowi bron, by go upychal do pierwszego skladu - a pierwszy sklad jest moim zdaniem lepszy (zazwyczaj gra chyba za Krzynówka - to o czym my mowimy...)
Dudek nie mial duzo pracy. Saganowski sie straral, ale nie wychodzilo - mial pare szans, ale chyba jednak nie moze liczyc na powolanie po tym meczu. Glowacki popelnim dwa powazne bledy, po pierwszym stracilismy gola - chlopak ma pecha...
Brozka wlasciwie nie widzialem - mial jakies akcje, ale nie zostaly mi w pamieci.
Ciekawie gral na prawym skrzydle Gorawski. NIe pisze tu o ogolnych akcjach - bo z tym ciezko bylo, ale indywidualnie szlo mu niezle - potrafi poporowadzic pilke i oddac ja (nie to co Mila, ktory sie kladzie jak ktos do niego podchodzi)
Piechna piekna bramke strzelil - i to plus dla niego. Reszty tych nowych nie pamietam za bradzo, ale pewnie tez sa warci wspomnienia.
Generalnie + dla Janasa, ze tworzy w druzynie atmosfere rywalizacji. Motywacja to to, czego zabraklo na poprzednim mundialu.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum