Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
My się jeszcze nie znamy... Ale z tego co przyuważyłem jesteś tu całkiem znaną osobistością... Tak więc pozdrawiam i mam nadzieję, że przyzwyczaisz się do "nowych" nieznanych ci jeszcze użytkowników forum... Obyś została z nami jak najdłużej...
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Mar 28, 2004 9:26 am
Dzieki za miłe przyjęcie Widze ze forumsie niezle rozwinelo, nowe osoby przyszly, fajnie. Niedlugo dolacze do przygody, jelsi jakas jest, nie patrzalem jeszcze
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sun Mar 28, 2004 8:08 pm
Tylko na to czekam! Ostatnio w ogole weny nie mam na pisanie, ani na granie Szkoda, mzoe to mnie troche "pobudzi" do działania:) Ale cóż, takie cos jest bardzo fajne, zeby tylko duzo osob pisalo i bylo urozmaicone!
Posted: Wed Mar 31, 2004 8:56 pm
No cóż, po prostu widać czyja zasluga Ja przychodze i od razu, zamieszanie, chować kobiety do piwnic a mężczyzn uzbroić w łopaty i w ogołe Heheee. Nie wiem jak bylo wczesniej, ale widze, ze piszemy tylko an ogołnych prawie, no a to jest takie czy jawiem na forum o Władcy... Ale to i tak jest ok, bo ludzie fajni
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum