Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Jul 18, 2007 9:33 am
Pierwsza zasada: zima zimą, lato latem.
A co lubię najbardziej? Różne rzeczy. Najlepiej z umiarem. Nie za gorąco, nie za zimno, nie za mokro. Lubię jak pada w nocy, a w dzień jest ładnie. Jak jestem w mieście to tak ok. 22-25 st. mi spokojnie wystarcza ;P
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Wed Jul 18, 2007 2:17 pm
No fakt, chmury nie uświadczysz. Za moim oknem 0 oktantów jak nic
Ale dzisiaj jest lepiej niż wczoraj. Łaziłam trochę przed południem po mieście i wiaterek daje żyć
Hihi-wróciłam do domu i pogoda sie popsuła
Latem najlepsza temperatura to 25-28 st.nie więcej,zimą lubie siarczyste mrozy,ale w słoneczny dzien.
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiązek,
gdy oczy wielkich zwrócone są w inną stronę."
J.R.R.Tolkien
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
J.R.R.Tolkien
Posted: Sun Aug 12, 2007 1:43 pm
Ha, a mnie tak bestialsko zlało w Tatrach. Szczęśliwie już na zejściu z Gąsienicowej do Kuźnic, ale i tak średnio przyjemnie było ;P Oberwanie chmury, ulewa, buty pełne wody, od pasa w dół wszystko przemoknięte. Nawet kurtka przesiąkła... ;P
Posted: Sun Aug 12, 2007 2:34 pm
Tinuviel15 wrote:
przesada
nie nie nie...nad morzem taka najlepsza
Keira wrote:
Ha, a mnie tak bestialsko zlało w Tatrach. Szczęśliwie już na zejściu z Gąsienicowej do Kuźnic, ale i tak średnio przyjemnie było ;P Oberwanie chmury, ulewa, buty pełne wody, od pasa w dół wszystko przemoknięte. Nawet kurtka przesiąkła... ;P
taka pogoda w górach najlepsza
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Ja sobie schodziłam ze Śnieżki i zaczęło lać,około półtorej godziny przesiedziałam w Domu Śląskim a następnie śliskim kamienistym szlakiem zeszłam na dół -nie dało się uniknąć upadku i obicia kości.
Mati_00 wrote:
taka pogoda w górach najlepsza
W sprawach "najlepszej" pogody to my sie chyba nie dogadamy
J.R.R.Tolkien
No nie! Dzisiaj w nocy najlepiej bedzie widac perseidy, a niebo cale zachmurzone, jak okiem siegnac! Buuu!!! a księzyc jest w nowiu, warunki po prostu idealne...ja chce nad morze!
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum