Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Krótkoterminowe i wiarygodne dosyć Czasem się różnią, bo są robione wg różnych modeli matematycznych. Ja używam umolda od dość dawna i jestem z niego zadowolona generalnie
Choć dzisiejszych rzęsistych ulew w Tychach prognozy nie przewidywały
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Mon Aug 04, 2008 10:47 am
Mati_00 wrote:
ja też patrzę wg. onetu...mówisz, że na wp lepsza?
Przez jakis czas onet miał lepsze o niebo. sprawdzały się niemal co do minut Od kiedy jednak skupili się na całym sztabie ludzi obrażającymi wp, przerzuciłam się na Wirtualną. Onet podupadł trochę. nie tylko w moich oczach.
Posted: Sat Sep 13, 2008 2:05 pm
Ochłodziło się. Cudownie Wreszcie jest czym oddychać Wreszcie można ubrać inne ciuchy i wyciągnąć z szafy mnóstwo szalików O taaak, jesieeeeeń to ja lubię
Posted: Sun Sep 14, 2008 12:06 pm
Oj taaak, jeeesieeeeń Spadające liście, szuranie butami w parku, tarzanie się w liściach, bieganie po liściach... Już się prawie umówiłam z moim lubym na jesienną sesję zdjęciową Lubię jesień. Bardzo. No... tak do listopada
jesień JEST w niekótre dni piękna.. ale jak sobie przypomnę ten okropny deszcz, chłód, całkiem szybki zmierzch, to jakoś banan na paszczy mi nie wyskakuje..
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Sun Sep 14, 2008 1:09 pm
Kei ma racje, np. park jesienią o godz. 20 jest nieporównywalnie bardziej stylowym, romantycznym i klimatycznym miejscem niż to samo miejsce w sierpniu. i te delikatne półcienie! ah, oh ah!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum