Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Mar 29, 2008 10:29 pm
No i mamy akcent wiosenny Dzisiaj wprawdzie padał deszcz, ale w poniedziałek ma być ponad 15 stopni! Rewelacja Szkoda, że od weekendu następnego znowu ma się zrobić chłodniej... Ale wiosna przyjdzie i tak...
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Ta, wczoraj było fajnie, przedwczoraj nawet na rower się wybrałam. A teraz...? Ziiimno. Okropnie. Ponuro. Nieprzyjemnie. Na hiszpański nie chce się wychodzić. W taką pogodę to tylko zaszyć się pod kocem, słuchawki na uszy i książeczka. A, niestety, jutro sprawdzian z fizyki i chemii i jeszcze z polskiego. Matulu, jak ja tęsknię za wiosną... Tylko Baczyński mi pozostaje i jego ptaki zielone trzeszczące spod pokrzyw w lotnych ulotnie badylach pokrzyw . Chcę maaajaaa!
_________________ "Głowa moja pełna jest najdzikszych sprzeczności!"
J.Piłsudski
Posted: Thu May 22, 2008 5:43 pm
Bardzo mnie urządza aktualny front chłodny. Uczyć się łatwiej niż przy cudnym słońcu, nie jest duszno, nie latają pyłki... Faaaaajnie jest I można się ubrać w coś innego
U mnie jest gorąco,latają pyłki,a w piątek ma być 30 stopni.
I przez te pyłki łzawią mi oczy,mam zatkany nos i spuchnięte gardło...ogólnie alergia w pełni sił.
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiązek,
gdy oczy wielkich zwrócone są w inną stronę."
J.R.R.Tolkien
Posted: Wed May 28, 2008 11:22 pm
Oj, alergia głupia rzecz. A ja dzisiaj popełniłam podstawowy grzech alergika - polazłam na dłuuuugi spacer w dużej mierze spędzony na buszowaniu w wysokiej trawie Ale nawet żyję
A pogoda... jak dla mnie za ciepło
Posted: Thu May 29, 2008 10:58 pm
Keira wrote:
Ale nawet żyję
ja wczoraj w drodze na komendę rano, omału co się nie zabiłem przez tę alergię...trawę świeżo skosili dzień wcześniej i tak leżała i mnie tak chwyciło, że łzy mi leciały jak po krojeniu cebuli i piekły strasznie i same mi się mrużyły...i prawie bym wjechał autkiem w dupkę autobusowi
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Fri May 30, 2008 8:51 am
Ja jestem teraz non stop na loratadynie, a np. rok czy 2 lata temu na co dzień nie zażywałam, tylko w jakichś dniach, kiedy spędzałam mnóstwo czasu w terenie albo musiałam się ubezpieczyć lekowo, żeby nie kichać A teraz to pogoda się mocno przyczynia do mojego stanu No i wysokie ruczajskie trawska...
Moja alergia była dość silna,na tyle że musiałam sie odczulać-trwało to pięć lat,dało jako-takie efekty,ale wiadomo że alergii całkiem wyleczyć sie nie da.
Teraz prycham,kicham i trę oczy tylko w maju i czerwcu,kiedyś trwało to od kwietnia do sierpnia.:P
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiązek,
gdy oczy wielkich zwrócone są w inną stronę."
J.R.R.Tolkien
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum