Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Aug 29, 2004 10:00 am
Fajny jest zespół Rhapsody Polecam do zobaczenia teledysk Dark Secret z Lee Hamilton
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Sun Aug 29, 2004 1:54 pm
Mati_00 wrote:
a ja tam lubie ramsteina'a....ich piosenki sa swietne!!!! no i oczywiscie LP i system of down
Fajne jest Mein herz Brennt i Sonne
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Sun Aug 29, 2004 2:18 pm
Mati_00 wrote:
podoba mi sie ten ich nowy singiel "amerika"....
Nie słyszałem jakiego zespołu ?
Posted: Sun Aug 29, 2004 2:24 pm
Morgul wrote:
O Rammstein'ie przecie mówi... (oczywiście z nowej płyty, bo stare płyty słyszałem)
Rzeczywiście niezauważyłem
Quote:
ich
mój wzrok
Dzisiaj rano oglądałem koncert Ramms†eina na vivie Był zajebisty! A SOAD to bardziej hardcore niż metal.
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
panowie, nie kaleczcie mi oczu! SOAD to nu-metal! Hardcore i metal tym samym? nie, nie... hardcore, to hardcore, metal to metal... owszem, np między hardrockiem a heavy metalem jest granica prawie nie widoczna, ale jest... zazwyczaj jest to kwestia szybkości i tematyki... ale bójcie się Szatana (hehe, musiałem to powiedzieć ) zaraz któryś mi wyleci z tekstem, że Behemoth to grupa grająca heavy metal, a metallica to rock! hardrock i hardcore to dwa różne gatunki tak samo jak grindcore i grind metal i jeszcze ciekawostka - hardcorem nazywano kiedyś punk (sic!) ale przyszły inne podziałki i od teraz punk i hardcore to dwie różne rzeczy
nie wiem czy kogośto interesuje, ale nowe płyty naszych tytanów - Vader i Behemoth zapowiadają sięna płyty bardzo dobre... słyszałem po dwa urywki z tych płyt i zapowiadają się rewelacyjnie! Co prawda jak ktośnie lubił poprzednich płyt, nie spodobają mu sięteżte nowe, ale mimo wszystko materiał zaiste bardzo ciekawy... Szczególnie w przypadku Vader... bębny sąmniej agresywne, ale brzmią o wiele lepiej (mniej agresywne i wgniatające, bo za perką nie ma Docenta....)! Natomiast melodia... dokładnie, pojawia się melodia! i to jest niesamowite! w tych dwóch kawałkach, które słyszałem Peter śpiewa normalnie, ale zapowiada w wywiadzie, że sąnawet kawałki w których... śpiewa! Natomiast co do płyty Demigrod Behemotha... Płyta agresywniejsza niż"Zos Kia Kvltvs" melodia też jest o wiele cięższa... wszystko jest zaiste genialne, głos Nergala jeszcze nigdy tak nie brzmiał! Dla fanów ekstremalnego grania pozycja obowiązkowa i nie sąto przesłodzone słowa!
Posted: Wed Sep 08, 2004 3:51 pm Nie chce mi sie nad tym myslec
Hmmm... ciekawe. Osobiscie nigdy nie sluchalem Vadera ale moze zaczne co bys polecil na poczatek goscowi co sie wychowal na gotyku i klasyce (lata '80 i te sprawy). Z ciezkiej muzy to znam w sumie tylko kapele typu Sepa, Brujera, stary jak ja cie pie*** Old Mans Chiald (do ktorego sie wszytko zaczelo) itp. ale nic Vadera ... nie Dies Irae to slyszalem i podobno to splodzili jacys goscie z V.
Dies Irae to kapela prawie wszystkich członków Vader, oprócz Petera Na wokalu i Basie Novy, na jednym wiośle Mauser, na drugim gość ze Sceptic, a na Perce naturalnie Doc Z kawałków to polecam "Carnal" "Xeper" "Dark Age" "Creatures of light and darkness" "Cold Demons" "Reborn in Flames" choć majądużo dobrych kawałków... mogąCi sięwydawaćna początku takie same, będziesz to uważał za łomot, ale ogólnie jak się przyzwyczaisz do natłoku dźwięków, to potem zobaczysz, że każdy kawałek ma cośinnego, charakterystycznego... Ja Vader zacząłem słuchać od Coveru Slayera (naturalnie Raining Blood)... częśćz tych kawałków można ściągnąćz www.vader.pl zobacz też z tamtąd wideo... szczególnie Xeper... genialne wykonanie... aż szkoda, że jednak nie pojadędo Gdańska na koncert... choć tak samo było z Chorzowem i co? Byłem więc może jeszcze sięuda:D
hhehe tez mialem byc w Chorowie tylko kasy nie bylo podobno byla taka jazda ze ku*** ma** kumple podobno to w domach slyszeli (w sumie tylko basy i perke) chociaz ja sie napalilem na Larsa i s-ka. Nawet sie kopnolem pod stadion ale potem piwo sie skonczylo i cza bylo wracac. Jakie wrazenia??
Vadera nie iwdziałem, bo nasz autokar wyjechał z 45 minutowym opóźnieniem SlipKnoT był dla mnie gwiazdą tego dnia dla nich jechałem Metallica zagrała dobry set, był to jeden z najlepszych koncrtów od czasu wydania St. Anger... genialna atmosfera... genialny set... a tera próbuję ściągnąćbootleg :d narazie jest 9 mega z 780
Mam zajebista sprawa ale to nie ta sama Metallica: Hatefildowi glos sie lamie, St. Anger tez to nie jest to do czego sie przyzwyczajilem, ale legeda ciagle zyje i tylko to chyba jeszcze kreci caly interes, a szkoda, bo mogli by jeszcze sporo splodzic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum