Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Moje podejscie do zycia jest skrajnie dziwne (przyjmujac oczywiscie kryteria terazniejszego swiata),Otoz ja lubie pomogac nielubianym ludziom,nie cpunom czy cos w tym guscie tylko powiedzmy niepopularnym(tylko nie chamom czy innym dresom),
ja tam w srodku mam z tego jakas radoche...
Moze dlatego ze wole zaoszczedzic wszystkim(no moze prawie ) takiego piekielka jakim bylo gimnazjum ???
No i najwazniejsza moja cecha... msciwosc, lo zebyscie wiedzieli jak dlugo sie mozna jedna zemsta rozkoszowac i nienawidze wszystkich tych ktozy atakuja zza plecow normalnie wtedy to mi sie wlacza taka kontrolka BIJ ZABIJ....
W ogole to jeszcze lubie rozmyslania,chyba jak nikt w mojej szkole,na bogow jakie tam chodza mlotki,cos czuje ze to jakas kara za "poprzedni" tryb zycia-ale to tak na marginesie
no i wierze po czesci w przeznaczenie,a po czesci dla tego ze wydaje mi sie ze przeznaczenie mozna zmienic...
A ze stawaniem na przeciw nieuniknionego (czyt. Smierc) to swoje zdanie wyrazilem juz w innym temacie
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum