Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Jul 20, 2005 11:36 pm Początki na forum
Większośc z Was już trochę jest na forum, więc pytanie do Was: jak wspominacie swoje pierwsze dni czy tygodnie na forum? Co Wam się podobało, co nie, ciekawiło? Może jakieś ciekawe historyjki z tamtych czasów?
Galad, pierwszy temat od bardzo dawna
ps. a ci co nie są tu tak bardzo długo też zapraszam do pisania, porównamy jak inni wszystko odbierali a potem sami zobaczycie co teraz pisaliście
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Thu Jul 21, 2005 11:52 am
Oh, ja już nie pamiętam za bardzo. Zarejestrowałam się, napisałam mnóstwo podastawoych postów typu " którą postać lubisz najbardziej", "które mejsce lubisz najbardziej" itp.
Posted: Thu Jul 21, 2005 1:44 pm
o jezu...moje poczatki?...napewno pamietacie krociutkie posciki...sprzeczki z Ozz'em ...hehe...no i wogole...i wogole pisalem glupoty...teraz jak czasami znajde w jakims temacie moj post z tamtego okresu to az mi sie plakac chce ze smiechu
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Thu Jul 21, 2005 1:46 pm
Początki są okropne. Wszyscy mnie gruntownie zrąbali, zjechali, zniszczyli i uszkodzili moją psychike:D:D:D. Ale teraz jest spox;]
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:59 am
Mati_00 wrote:
o jezu...moje poczatki?...napewno pamietacie krociutkie posciki...sprzeczki z Ozz'em ...hehe...no i wogole...i wogole pisalem glupoty...teraz jak czasami znajde w jakims temacie moj post z tamtego okresu to az mi sie plakac chce ze smiechu
Ja nie pamiętam, że w częsci tematów się już wypowiadałam, potem znajduję jakiś post i zię zastanawiam: O Matko! Ja to napisałam?
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:29 pm
kurde moje poczatki były burzliwe znaczy nie na samiutkim początku bo wstąpiłem na forum głównie z celem sesji i WP ale później jakos tak fajnie było i zostałem. Troszeczke później pokłuciłem sie z vort3ks czu jakoś tak nie pamietam dokładnie jego nicku ale kłótnia nie była za bradzo ptrzebna jak póxniej zreszta razem ustaliliśmy.. koniec końców dogadaliśmy śię....kurde nie widzie go ostatni na forum może ktoś go widział to da mi znać . Początki jakie by nie były sa nie zapomniane.
P.S.
mati_00 mnie wkręcił na forum.
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:34 am
Nienor mam to samo Się dziwię, ze niektóre posty mi przyszły do głowy albo jakie były dziecinne
Początki...to było tak dawno, ponad 2 lata temu. Wpadłam. Napisałam kilka postów. Wtedy było tu inaczej. Byli inni ludzie. Udzielała się Elentari, Elfka duzo pisała, Nimrodel tez duzo wiecej, Galad dopiero zaczynał... nie było Ozza... Duzo się zmieniło W zasadzie nie umiałam się tu wciągnac. Zostałam dla opowiadania To było coś
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Thu Jul 28, 2005 8:14 am
Poczatki byl tragiczne..
Przez pewien okres moim zamierzeniem było nabicie postow i przebicie paru uzytkownikow.. ale stwierdzilam.. ze to bez sensu.. zaczelo mi sprawiac prztyjemnosc zwykle siedzenie przed kompem i czytanie sobie postow..
czasem kłocenie sie o jakis element tudziez gowno..
Tjaaak, wtedy byłem wystraszonym dzieciakiem ale to w dużej mierze ja zacząłem nas ze sobą zapoznawać cóż szalone dziecko byłem, chyba dalej jestem, choć nie tak jak kiedyś w sumie to wtedy bałem się, że szybko polecę z forum, a tu zonk - już 1,5 roku
To jest trzecie forum na jakie się zarejestrowałam i muszę przyznać, że trochę zaskoczyła mnie dość duża ilość postów jednolinijkowych! Normalnie szok!
Wkurza mnie moja ranga, grr! Jestem dopiero na drodze do Bree!
Czuję się tu jak w domu (ta, jestem tu kilka dni ) Mam tylko nadzieję, że nie piszę idiotyzmów nie na temat, jeśli tak, to mówcie. Jedno jest pewne - nabijać nie będę, już mi przeszło Hehee, jak przeczytam to za rok, to się chyba zawstydzę
_________________ -A to ma przedstawiać, że co??
-Pomarańczowy jest metaforą, trudne słowo, telefonów na kartę, a zielony jest alegorią, jeszcze trudniejsze słowo, kosztowania złotówkę.
/////
-Co mi pan tu napisał?
-Kopytko.
Last edited by Valanthe on Sun Aug 07, 2005 10:41 am; edited 1 time in total
to już któreś z rzędu forum na jakim jestem, więc już wiedziałem ze nabijanie poscików nie ma sensu:p
jak dla mnie początki byłem normalne:p
ciagle staram sie jeszcze tu wkręcić
:F
Jeśli chodzi o nabijanie postów, to chyba ( tak mi się wydaje :hmmm: ) mnie to nie dotyczy Jeśli nie mam nic do powiedzenia - nie piszę na siłę byle czego, tylko po to żeby było...
A moje pierwsze dni na tym forum? Hm, szczerze mówiąc to pamiętam je tylko w niewielkim stopniu. Ale było ze mną to samo co Nienor . Pisałam prawie wyłącznie w tematach takich jak: "Ulubiony bohater", "Najlepszy fragment książki" etc. Chociaż przyznam, że od samego początku, forum mnie zadziwiło Głównie atmosferą jaka tu panuje. Jest zupełnie inna niż na reszcie for Tolkienowskich. Jest tak miło i przyjemnie... Bez dwóch zdań - to moje ulubione forum, i jedna z najfajniejszych stron na jakich byłam
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
patrzac na liste userow, nagg uruchomil forum w piatek, a zaczal je reklamowac w sobote... siedze sobie wtedy na #mtg-pl, wchodzi nagg, wkleja linka do forum, ja zwracam uwage zeby nie spamowal, wywiazuje sie krotka rozmowa... sprawdzam linka - forum ladne, postow okolo 0 userow - 4 a co mi tam, zarejestruje sie...
na poczatku bylo fajnie i kameralnie, wszystkich sie znalo (po miesiacu bylo ledwo ponad 30 osob), wszystko krecilo sie wokol ksiazek i filmow. trwalo to przez jakis czas, pozniej nastapil jakis najazd dziwnych userow, ktorych posty zamienily forum w piaskownice odszedlem, tylko od czasu do czasu zerkalem co i jak - nie bylo mnie grubo ponad pol roku. po tym czasie zaczelo zmieniac sie na lepsze, od czasu do czasu forum znowu stawalo sie miejscem, gdzie mozna wymienic poglady - chociaz coraz rzadziej n/t Tolkiena i LOTR.
co bedzie dalej, przyszlosc pokaze...
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Posted: Tue Aug 30, 2005 6:59 pm
Moje pierwsze dni były niedawno, rzec można, że nadal się za mną ciągną Powiem więc tylko, że bardzo szybko się na tym fotum zadomowiłam Zero problemów z aklimatyzacją
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Mon Jun 26, 2006 9:08 am
Hm... A kiedy to było? No miałem chyba 11 latkóf (czyli jakieś dwa lata temu), byłem mały i głupi, a teraz jestem trochę większy i głupi:P. A szczerze mówiąc to już zapomniałem kiedy to było. No ja też nie miałem problemów z aklimatyzacją. Przyszedłem i siedzę. Przez ostatnie kilka miesiecy nie było mnie na forum w ogóle. Jedno powiem: było świetnie, jest świetnie i świetnie będzie.
_________________ "Tak naprawdę ważna jest tylko chwila"
"Człowiek jest lepszy gdy się śmieje"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum