Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:11 pm
mi za jakies 1,5 miesiaca stuknie 2 lata... hmm...
[ Dodano: Sob Sie 12, 2006 11:08 pm ]
No wlasnie...15 wypada jak jestem z Wami 2 lata...i chcialbym Wam podziekowac za ten czas...wiecie...chcialbym zeby to forum istnialo ZAWSZE,chociaz wiem ze to trudne...ale jestescie Wspaniali i naprawde Kocham Was na swoj forumowy sposob! Wiele sie od Was nauczylem o sobie i o zyciu i o tym co nas otacza...no i przede wszystkim o Wladcy Poznalem tutaj CUDOWNYCH Ludzi i chcialbym miec Was zawsze chociaz na tym skromnym forum, a najlepiej na zywo w bloku obok...Bylo duzo smiechu,ale tez i troche nerwow...szczegolnie na poczatku...Dziekuje Wam wszystkim! Tym co sa na forum codziennie,tym co wpadaja sporadycznie,tym co sa tutaj bardzo rzadko...tym ktorzy byli kiedys tez dziekuje...Ale szczegolnie dziekuje Nagg'owi ktory stworzyl to forum...wiem ze to brzmi dziwnie...jakby nie wiem co...ale naprawde tak czuje...i pelna powaga teraz...mam lzy w oczach...tak wiec Chlopaki i Dziewczyny trzymajcie sie cieplo i badzcie na Forum :* (to dla dziewczyn) dla chlopakow PIWKO i ...
DZIEKI!!!
ps. Wymienilem osobiscie tylko Nagg'a gdyz on ma "specjalne" zaslugi...Pozostalych forumowiczow darze taka sama sympatia a nie chcialem o kims przypadkiem "zapomniec" ...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
a i mi i pewnie pozostałym ludkom z tego forum miło sięz Tobą dyskutuje bo inteligentna i sympatyczna z Ciebie osóbka
Powiedziałabym też, że o wysublimowanym guście, jeśli chodzi o książki
(Przyjaciele Muminków są moimi przyjaciółmi)
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Sat Oct 11, 2008 1:08 pm
ale ja jem dużo, bardzo dużo - po prostu mam słaby metabolizm
a moja chudość się przydaje, dostałem się do składu do sztafety na 1000m. Cieszę się bo mamy mocny skład i prawdopodobnie dostanę jakieś punkty do liceum jeśli przejdziemy dalej.
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
Posted: Sun Oct 12, 2008 7:31 am
Mati_00 wrote:
eee tam...coś na tzw. przyrost masy. ryże, makarony, mięso...BIAŁKO!! i rośnij zdrowo przyjacielu
za makaron podziękuje ale ryż + kurczak + warzywa jak najbardziej a makaron tylko w spaghetti i w wersji walcowatych rurek (ale nie pamiętam jak się ten makaron nazywa ).
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum