Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Nov 12, 2007 7:56 pm
Włóczykij wrote:
wiecie że Doda chyba zdradza Radzia !!
a nie odwrotnie?? poza tym oni nie są już razem chyba
Włóczykij wrote:
jak ona złapie tego *****
właśnie...
jak dla mnie to doda jest spoko, jest jaka jest i mi nie przeszkadza...głos ma dobry (ma czym oddychać dziewczyna to ma mocny głos ) tylko, żeby teksty lepsze były i byłoby całkiem fajnie, choć ostatnio widać poprawę...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Tue Nov 13, 2007 12:43 am
Włóczykij wrote:
ja to chyba wyślę zgłoszenie do Dody też chcę być z Dodą !!!
ja już zaobrączkowany więc nie bój się - Doda zechcę Cie (bo straciłeś najpoważniejszego rywala )
Nimloth wrote:
e tam, blachara
czemu? tylko dlatego, że bzyknęła się w barze? jak sama powiedziała "miałam ochotę się bzyknąć, bo nie robiłam tego od tygodnia to się bzyknęłam" i za to ją lubię...mówi co myśli i jest prawdziwa
Quote:
jak ja się z nią ożenię to za dwa lata zaplecie sobie dredloki, nagra płytę reggae i będziemy co łikend w kingston
ej to Ty może daj sobie spokój?
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
czemu? tylko dlatego, że bzyknęła się w barze? jak sama powiedziała "miałam ochotę się bzyknąć, bo nie robiłam tego od tygodnia to się bzyknęłam" i za to ją lubię...mówi co myśli i jest prawdziwa
A nie wydaje Ci sie, że w jakiejs czesci to jak ona sie zachowuje to podtrzymywanie wizerunku i zabieg marketingowy? Jak dla mnie to moze miec nie wiadomo jakie IQ, ale swoim zachowaniem, wypowiedziami udowadnia ze ma poziom pustej różowej panienki. Wkurza mnie, ojj jak wkurza.
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Tue Nov 13, 2007 4:36 pm
Keira wrote:
Nie trawię Dody, nie i już.
ok
Nimloth wrote:
A nie wydaje Ci sie, że w jakiejs czesci to jak ona sie zachowuje to podtrzymywanie wizerunku i zabieg marketingowy?
widocznie jej leży, żeby mieć taki wizerunek...ma dziewczyna ciało to chce je pokazać, ma głos to śpiewa, a że w dzisiejszych czasach najłatwiej jest jak się ma to i to no to już...życie
Nimloth wrote:
Jak dla mnie to moze miec nie wiadomo jakie IQ, ale swoim zachowaniem, wypowiedziami udowadnia ze ma poziom pustej różowej panienki. Wkurza mnie, ojj jak wkurza.
ona głupia nie jest, jest inteligentna, wie czego chce...
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Moze po prostu to lubi, ale faktem jest ze dobry artysta nie musi bazowac na swoim wizerunku, ani na skandalkach ze sobą w roli głównej.
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:58 pm
Nimloth wrote:
ale faktem jest ze dobry artysta nie musi bazowac na swoim wizerunku, ani na skandalkach ze sobą w roli głównej.
faktem jest, że w obecnych czasach trzeba umieć wywołać wokół siebie tzw. skandal by być popularnym, na pierwszych stronach gazet, by nie zapomnieli kto Ty jesteś...
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Tue Nov 13, 2007 11:09 pm
Mati_00 wrote:
Nimloth wrote:
ale faktem jest ze dobry artysta nie musi bazowac na swoim wizerunku, ani na skandalkach ze sobą w roli głównej.
faktem jest, że w obecnych czasach trzeba umieć wywołać wokół siebie tzw. skandal by być popularnym, na pierwszych stronach gazet, by nie zapomnieli kto Ty jesteś...
Owszem, jeśli komuś zależy na popularności z powodu popularności. Inaczej mówiąc, jeśli ktoś chce być znany, z tego, ze jest znany Żeby się wybić w tzw. popie, może i trzeba skandalizować... W innych gatunkach muzycznych bywa różnie...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Tue Nov 13, 2007 11:40 pm
Keira wrote:
Żeby się wybić w tzw. popie, może i trzeba skandalizować...
widocznie trzeba
Keira wrote:
W innych gatunkach muzycznych bywa różnie...
ale to jest właśnie POP
czytałaś na onecie bodajże, że rozstanie Britney i Justina miało chamski scenariusz ułożony przez ich agentów, marketingowców itd.? trzeba umieć wykorzystać sytuacje by wzbić się na wyżyny POPularności w tym sporcie, a wtedy osiągniesz sukces...kogo obchodzi jak śpiewasz, kiedy to podlega obróbce, o czym śpiewasz skoro i tak zespół specjalistów Ci to piszę...ważne jest, że jesteś Jak Kowalski i to isę tak na prawdę liczy
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum