Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat May 07, 2005 12:15 pm Pilnie Zapraszam
Witam. Chcę was wszystkich serdecznie zaprośiń na nowopowstałe, wspaniałe forum o Twórczości Tolkiena!!! Potrzebujemy wielu rąk do pracy na wiele odpowiedzielnych stanowsk rozpoczynając od redaktorów i kończąc na moderatorach. Zresztą zobaczcie sami, jak ktoś się zarejestruje niech w tym temacie oceni i napisze pod jakim nickiem jest:D
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Sat May 07, 2005 4:18 pm
Odpowiadam:
1.Chyba każdy marzy o własnym, gdzie jest sam sobie Panem
2.I jeszcze raz serdecznie zapraszam, sama powiedziałaś że jest ich bardzo dużo więc starm się je jakoś zareklamować a że uważam was za ludzi znających się na rzyczy liczę że pomożecie rozwinąć forum a nawed zająć zaszczytne stanowiska
PS-Jeden użytkownik stąd zaszczycił mnie już swą obecnoścą. DZIĘKI!!
Posted: Sat May 07, 2005 4:27 pm
Przepraszam, nie spostrzegłem:tak(::tak(::tak(:. Jak zechcesz przenies, ale pisało ciekawe linki, więc polecam coś ciekawego.
PS-Jestem odważny, a że między odwagą a głupotą jest cienka linia zdaje mi się że jej nie przekroczyłem, zreszt zdecydujcie ssami:(
byłem na wielu innych forach i tam też inni reklamowali swoje fora i nikt sie do nich nieprzyczepił a co do tego nowego forum to musze jeszcze pomyśleć;p
ale w każdym razie zostane przy tym forum.
Posted: Sat May 07, 2005 4:35 pm
Ale ja też nie mam zamiaru opuszczać tego!!!!!! Oj jaśli komuś przeszkadza ta reklama(nie rozumiem czemu) niech zamknie temat(mimo że bym tego nie chciał):(:(:(:(:(:(
Aj ludzie, dajcie spokój ja jestem na kilku forach i jakoś mi nie przeszkadza to być tutaj Swoja drogą Wotz, tamto forum nieźle się rozkręca Jak na takie, co ma 2 czy tam 3 dni, to wynik 125 postów jest conajmniej... niezły serdecznei zapraszam tam tych, którzy nei mająco zrobić z wolnym czasem, tamto forum mimo iż jeszcze nie ukończone szybko się rozrasta i zaczyna robić się ciekawie ^^
Posted: Sat May 07, 2005 7:16 pm
Morgul ja tez jestem na kilku forach tolkienowskich, do tego na paru innych. Nie mówię, ze się nie da.
Pogratulować jesli forum Wotza się rozkręca.
Po prostu jestem sceptyczna co do pojawiania się kolejnych for na ten sam temat. Głownie dlatego, że wypowiadanie się po raz tysięczny na te same tematy [coraz trudniej o oryginalnosc] przestaje byc przyjemnoscią Na niektórych forach tematy stricte tolkienowskie zamierają, szum wokól filmu się skonczył, ale boom na zakładanie stron i for nie...
Ale działajcie i niech wam się wiedzie Powodzenia
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sat May 07, 2005 8:37 pm
Ok dzięki za życzenia a dla sprostrowania:
Nasi użytkownicy napisali 164 wiadomości w 2 dni
Uważam to za sukces!!
byłem na wielu innych forach i tam też inni reklamowali swoje fora i nikt sie do nich nieprzyczepił
A ja bylem na takich, gdzie takie posty byly szybciej kasowane niz pisane... Nie w tym rzecz - zwracam uwage, a nie czepiam sie. Gdyby mi nie pasowalo, nawt bys sie o tym nie dowiedzial, bo nie byloby tematu.
Co do samego forum - życze powodzenia.
Kei ma racje. Zreszta sam prowadze pare nowcyh for. Pierwszy miesiac jest zazwyczaj pomyslny - potem robi sie trudniej
Tak czy inaczej Wotz - mozesz sie jeszcze wpisac do katalogu, i najlepiej pare ulubionych stronek Tak w ramach rekomensaty
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum