Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Pilka nozna

Która drużyna zwycięży w sezonie 04/05
Wisła Kraków
25%
 25%  [ 4 ]
Amica Wronki
50%
 50%  [ 8 ]
Legia Warszawa
6%
 6%  [ 1 ]
Lech Poznań
18%
 18%  [ 3 ]
Cracovia ;)
0%
 0%  [ 0 ]
Voted : 1
Total Votes: 16

Author Message
Mojso 
Lord Sith

Posted: Mon Mar 08, 2004 7:59 am   Piłka nożna

Sorry za taki temat, ale taki mi wpadł do głowy. Czy ktoś z was interesuję się futbolem? Jeśli tak to co myśli o meczach półfinałowych do Pucharu Polski?
Jagiellonia Białystok-Legia Warszawa
GKS Katowice-Lech Poznań

Ja jestem z Białegostoku więc dla mnie lepiej by było jakby Jaga grała z GKS'em w półfinale a w finale z Legią ale też nie jest źle. JAGA RULEZZZZZZ.

// piłka nożna bez rozgrywek Polskiej Ligi oraz bez zmagań naszej reprezentacji na MŚ - nagg

Galad 
Moderator

Posted: Mon Mar 08, 2004 2:22 pm   

Ja tam sie nie interesuje polska liga wiec sie nie wypowiem na temat tych meczow i wogule.

Bardziej wole zagraniczna pilke....
in Mordor where the shadows are."

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon Mar 08, 2004 3:03 pm   Re: Piłka nożna

legolasik wrote:
Sorry za taki temat, ale taki mi wpadł do głowy. Czy ktoś z was interesuję się futbolem? Jeśli tak to co myśli o meczach półfinałowych do Pucharu Polski?
Jagiellonia Białystok-Legia Warszawa
GKS Katowice-Lech Poznań

Ja jestem z Białegostoku więc dla mnie lepiej by było jakby Jaga grała z GKS'em w półfinale a w finale z Legią ale też nie jest źle. JAGA RULEZZZZZZ.

Hej Legolasik myślisz że z GKS-em to taki spacerek byłby?? Skąd wiesz jakby było lepiej :twisted: :twisted: Ja tam życze GKS-owi wszystkiego naj...Pomijając że kibicuję Wiśle Kraków i Realowi Madryt. I teraz drżę o LM i rewanż z Bayernem 8)

K. I. Gałczyński

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Mon Mar 08, 2004 4:10 pm   Re: Piłka nożna

Keira_Metz wrote:

omijając że kibicuję (...) Realowi Madryt. I teraz drżę o LM i rewanż z Bayernem 8)

ja równiez kibicuje Real Madryt.. Niech gra najlepiej jak najdłuyzej:P niestey teraz jak leci jakis mecz mojej druzynki to czesto nei moge obejrzec..

Polska piłką nie interesuje sie wcale.. :?

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Mojso 
Lord Sith

Posted: Mon Mar 08, 2004 5:12 pm   

Polską Piłką też się nie interesuję, chyba że Jagiellonią. A propo GKS'u nie mówię że byłby to lekki spacerek, ale wolałbym się zmierzyć z GKS'em.

P.S Wszystkeigo Najlepszego Paniom w diu Kobiet.

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Mar 08, 2004 6:33 pm   

Ja w przeciwieństwie do damskiej koalicji nienawidzę Realu...kiedyś to tak jakieś 5 czy 6 lat to była fajna drużyna,ale teraz drużyna antyfutbolowa tak jak Chelsea...dużo kasy i drużyna złożona z samych milionerów.....nie tędy droga...śmieszą mnie te dzieciaki kibicujące Realowi(nie mówię o was tylko o fanach z mojego osiedla)....śmieszne jest to,że każdy kibicuje tylko tym,którzy są na fali i wy się do nich zaliczacie...ja od wielu lat mam kilka swoich ulubionych zespołów,a nie zbiorowisk gwiazdorów....Schalke 04 ,PSG,Feyenoord,Stuttgart czy Besiktas to moje ulubione drużyny od kilku lat i jestem ich fanem na dobre i na złe....znajde wreszcie :D ...na tym polega futbol...

Jeśli chodzi o rywalizację w Pucharze Polski to dobrze życzę Lechowi Poznań.
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Mon Mar 08, 2004 6:46 pm   

Ja się piłką nożną nie interesuję zbytnio ale jakiś ciekawy mecz lubię sobie czasem obejżeć. Dla mnie więc nie liczy sięto kto gra tylko czy gra jest interesująca. Nie mam ulubionych drużyn, żadnego sentymentu itp więc to komu kibicuję w konkretnym meczu zależy od mojego nastroju w danej chwili, od jakiegoś małego detalu, który wzbudzi moją sympatię dla drużyny.

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Mar 08, 2004 7:21 pm   

Ja zupełnie jak Nienor... Jestem facetem, ale żeby było trochę dziwnie nie lubię piłki noznej, chyba, ze gram na w-f'ie... Co prawda kibicowałem naszym podczas mistrzostw, ale zwykle czegoś takiego nie robię... Nawet nie do końca znam zasady :oops: ...

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Mar 08, 2004 8:53 pm   

ja mówiąc szczerze wolę grać niz kibicować :) A co do ulubionych drużyn to oczywiście WISEłKA. Z zagranicznych lubię Dortmund (rodzinne), Liverpool i mimo wszystko Real (i to już od lat). Za to wprost nienawidzę Bayernu ... A już Olivera najbardziej... Ogromną więc radość sprawiła mi ta puszczona przez niego szmata (R - B) ;)

Mojso 
Lord Sith

Posted: Tue Mar 09, 2004 7:40 am   

CZyli Aragornka trzymay sztamę. Ja kibicuję Jagielloni.

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Mar 09, 2004 3:04 pm   

Feanorze hmm...czemu uważasz że kibicujemy tylko tym co sa na fali? Znasz nas od lat?? Bo mam wrażenie że nie :P
Kibicuję Realowi bo kocham Hiszpanię...bo moim ulubionym zawodnikiem jest Raul Gonzalez...i cóz...obojętnie jak gra Real trzymam za niego kciuki. Raul jest teraz bez formy, w dodatku z kontuzją kostki...a to nie zmienia faktu że wg mnie jest wielkim piłkarzem i kibicuję mu Z-A-W-S-Z-E :twisted: W zeszłym roku Real przegrał z Juve...a jakoś nie przeniosłam moich kibicowkich uczuc na turyński klub..dziwne :x Widzę, ze oceniasz nas bardzo pochopnie...a to nie jest dobra droga. i dzięki za wykład...ale naprawdę dla mnie nie ma róznicy czy klub jest bogaty czy nie...zasady są takie same :wink:

Legolasiku to ja się mogę przyłaczyć do waszej sztamy, bo tez kibicuję Wisle :wink:

K. I. Gałczyński

Mojso 
Lord Sith

Posted: Tue Mar 09, 2004 3:21 pm   

Keira_Metz wrote:

Legolasiku to ja się mogę przyłaczyć do waszej sztamy, bo tez kibicuję Wisle :wink:

Aha to zawaliście. :) Niedługo mecz Pucharu Polski Jagiellonia-Legią Warszawa. Idę na mecz i mam nadzieję że wróce cały i zdrowy do domu bo Jaga i LEgia nie lubią się za bardzo.
Last edited by Mojso on Wed Mar 10, 2004 7:02 am; edited 1 time in total  

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Mar 09, 2004 4:27 pm   

Nie potrafię uwierzyć żadnej osobie deklarującej się jako fan Realu....w tej chwili to niemożliwe....może za parę lat kiedy Real będzie zajmował miejsce 16 w PD i będzie opierał swoją grę na zawodnikach z 8 ligi hiszpańskiej uwierzę ,ale teraz najzwyczajniej nie jestem w stanie...co do Raula to się zgadzam ,aczkolwiek są od niego lepsi.

Może ucieszy was fakt,iż ja kibicuję Cracovii(3 byłych zawodników Stali Rzeszów)----klub z charakterem i świetnymi kibicami,którzy są z nimi zawsze.....nie wiem czy ktoś słyszał o Resovii Rzeszów...ja choć jestem kibicem Stali Rzeszów(kosa na maksa)to uczciwie przyznaję ,że takich kibiców może im pozazdrościć każdy klub===off topic.

Ciekawe komu będziecie kibicować gdy Wisła się wypali.Może przejdźcie już teraz na Legię bo szykują się tam spore pieniądze i niedługo wszyscy będą za tym klubem tak jak dawniej było się za Widzewem(Keira ty pewnie też).
w blasku pochodni.

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Mar 09, 2004 9:01 pm   

No cóz...nie wierz, oszukuj się... twój problem... Dla mnie Raul jest postacią niezwykłą nie tylko ze względu na talnet piłkarski...nie jest bohaterem skandali towarzyskich, bardzo normalny facet (poza zarobkami). Lepsi...hmm..trzeba by porównywać tych wszystkich naj w dobrej dyspozycji. Wtedy mozna wyciagnac jako takie wnioski. Raul ma olbrzymie serce do gry i strasznie mi szkoda tego spadku formy :cry:

Nie..dzięki..nie skorzystam z propozycji przerzucanie się na Legie 8) Jakąś antypatią darzę ten kub. Poza tym wolę Kraków :wink:

Pomijając ze od kilku lat nad footballem ma u mnie przewagę siatkówka :wink:

K. I. Gałczyński

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Tue Mar 09, 2004 9:04 pm   

F?Ťanor wrote:

Może ucieszy was fakt,iż ja kibicuję Cracovii(3 byłych zawodników Stali Rzeszów)----klub z charakterem i świetnymi kibicami,którzy są z nimi zawsze.....

O tak ... Świetni kibice, którzy latają z siekierami po ulicach. I to dosłownie...
Dzięki "super kibicom" Cracovia nie raz była dyskwalifikowana .... Cała Nowa huta kibicuje Cracovi i to odrazu widać... (naaaajgorsza dzielnica krakowa). Ciekawe skąd jesteś, że masz takie wiadomości ??

Mojso 
Lord Sith

Posted: Wed Mar 10, 2004 7:05 am   

F?Ťanor wrote:

Ciekawe komu będziecie kibicować gdy Wisła się wypali.Może przejdźcie już teraz na Legię bo szykują się tam spore pieniądze i niedługo wszyscy będą za tym klubem tak jak dawniej było się za Widzewem(Keira ty pewnie też).

Komu? Jagielloni. Prawdziwi kibice są z drużyną na dobrę i na złe. Nie tylko wtedy gry wygrywa. Jagiellonia Białystok to duma Białegostoku. A na Legię się nigdy nie przerzucę bo LEgia to ................. I ty Feanorze myślisz że my się przerzucimy na LEgię bo tam kasa jest? To się mylisz, ja na pewno nigdy nie będe kibicował Legi.

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Mar 10, 2004 7:55 am   

Aragornko widzę,że ty na bakier z wiedzą futbolową.....Cracovia miała,ma i będzie mieć najbardziej oddanych kibiców....twój argument jest śmieszny i widać,że nie masz pojęcia o tym klubie...ja pisałem o kibicach a nie o pseudokibicach...Cracovia to tradycja,to historia to specyficzny klimat więc nie wyjeżdżaj z siekierkami...bo ten klub znasz chyba tylko z doniesień o zamieszkach.....no cóż..jest nad czym zapłakać...
w blasku pochodni.

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Wed Mar 10, 2004 8:42 am   

Quote:
bo ten klub znasz chyba tylko z doniesień o zamieszkach....

No cóż prawda jest taka, że takie wiadomości się niestety podaje. Ja jako niewtajemniczona w arkana wiedzy o klubach piłkarskich nie mogę się odnieść do tego czy klub ma tradycję i specyficzny klimat natomiast docierają do mnie, jedyne wieści o poczynaniach pseudokibiców krakowskich. A moim najmroczniejaszym koszmarem, jaki jawi mi się przed oczami podczas moich licznych wypadów do Krakowa jest sytuacja, w której banda psełdokiboli pyta mnie czy kibicuję Cracovi czy Wiśle Kraków i bynajmniej odpowiedź, że się piłką nie interesuję, lub, że się na niej nie znam, ich nie satysfakcjonuje. Nie muszę chyba powiedzieć, że to nie jest przyjacielska pogawędka. A taka sytuacja to nie jest niestety tylko urojeniem mojego strachliwego mózgu. Wiem, że moi znajomi znaleźli się podobnych.
Niestety prawda jest taka, że kluby piłkarskie nabierają złej sławy dzięki psełdokibicom i to rzutuje na ich negatywne postrzeganie przez ludzi, którzy stoją nieco z boku.
Mój kolega powiedział kiedyś, że w jastrzębiu był klub piłkarski i byli pseudokibice. Klubu już nie ma pseudokibice zostali. No cóż zawsze znajdą sięludzie, którzy kładą się czarnym cieniem na sporcie, który powinien chyba dawać ludzią radość a nie kolejny pretekst do konfliktów.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: