Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun May 30, 2004 2:02 pm
Ehhh, nic nie pisałem tutaj, tlko czytałem, czytałem, bo po co miałem powtarzać to co pisze Feanor, skoro zgadzam się z nim w stu procentach? O czytaniu ze zrozumieniem już pisałem a propo Tematu o tolerancji, i teraz sie powtórze, tylko w stosunku do kogos innego. Własnie do Ciebie Keiro. powtarzasz sie, nie mowisz nic nowego, a to co powtarzasz własnie wynika z tego, ze nie rozumiesz co czytasz. Druga rzecz, którą skomentuje, to to mowienie o chamstwie. Ty cały czas i wszedzie widzisz i mowisz tylko o tej jednej rzeczy, jak jestes taka swieta, to chyba nie poradzisz sobie w zyciu, ba, nawet na pewno. Chocby ktos nie powiedizal praktycznie nic, ale jednak cos nie zgadzajacego sie z tym o czym caly czas piszesz, jak włąsnie Feanor, czy ja w temacie o Tolerancji, to od razu chamski itd. W każdym badz razie, zeby offtopic nie byl taki gigantyczny, popieram to co mówi Feanor w 100%, gdyz sam sie z tm zgadzam. Real - drużyna skupująca "gwiazdy" ylko ze względu na nazwisko, a nie na gre, i jakis sens tego "zbierania" tak sie doorobili samych napastników, którzy bez odpowiedniej pomcy nic na boisku nie zdziałają. Tyle.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Piszesz głupoty a potem je szybciutko sprostowujesz....i jeszcze piszesz, że ja mam problem z czytaniem tekstów....LOL
Czy ty naprawdę uważasz mnie za komplentego idiotę.......jaki człowiek przy zdrowych zmysłach pisałby, że kocha real a jak real gra słabiej to już nie.....???? bueheeheheh
Nie oczekuję, że posypiesz głowę popiołem ale ten chwyt był conajmniej tani, żeby nie powiedzieć taniutki...taniusieńki....
Niech się łzy kręcą........lol
Ciekawe jest też to pod jakim impulsem zaczęłaś kibicować realkowi????
Z tego co pamiętam przez ostanie lata byli na szczycie a ty nie masz 40 lat, żeby kochać ich od momentu kiedy dostawali baty.....bardzo ciekawe....PSG w ostatnich sezonach zajmowało miejsca pod koniec tabeli a nawet ocierali się o spadek....ja polubiłem ich wtedy bo grali ładnie i mieli bardzo dobrych piłkarzy (np Okocha) tak samo jest z Schalke...oni zawsze są niżej....a ty wykazujesz zastanawiające przywiązanie do klubu, który od zawsze był na szczycie..... ....wychodzę z założenia, że ich polubiłaś kiedy wygrywali.....czyli mam rację, że kibicujecie tylko najlepszym.... ...czy tak nie jest????
EDIT
Ozz...widzę, żę się zgadzamy...Keiro bardzo pięknie Ci to wywalił...ja próbowałem zakosami a Ozz poszedł na skróty
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
Posted: Sun May 30, 2004 2:20 pm
Ozz wrote:
Własnie do Ciebie Keiro. powtarzasz sie, nie mowisz nic nowego, a to co powtarzasz własnie wynika z tego, ze nie rozumiesz co czytasz.
Powtarzam się, żeby jak najjasniej wytłumaczyć Wam coś - co do was nie dociera. Nie wiem czy to sprawa innej płci, uprzedzeń czy czegoś innego, ale obracacie moje słowa jak kota ogonem. Stąd się bierze pisanie po raz enty tego samego
Fe wrote:
Bardzo ciekawy zabieg.....choć banalny....
Piszesz głupoty a potem je szybciutko sprostowujesz....i jeszcze piszesz, że ja mam problem z czytaniem tekstów....LOL
Czy ty naprawdę uważasz mnie za komplentego idiotę.......jaki człowiek przy zdrowych zmysłach pisałby, że kocha real a jak real gra słabiej to już nie.....???? bueheeheheh
Moment... od 3 postów piszę do ciebie to samo, tylko ze ty tego nie rozumiesz. To nie jest sprostowywanie, tylko próba przemówienia do ciebie prostym językiem, bez skrótów myślowych.
Ty pisałeś że ja (i bodajze Aragornka, choc nie ejstem pewna w 100%) kibicujemy tylko mocnym klubom, a jak zaczną przegrywac to się przerzucimy na inne. Gdybym rzeczywisca taka była to bym tu słowem nie wspomniała o mojej sympatii do Realu tylko wychwalała pod niebiosa Porto albo Valencię albo Arsenal
F wrote:
....wychodzę z założenia, że ich polubiłaś kiedy wygrywali.....czyli mam rację, że kibicujecie tylko najlepszym.... ...czy tak nie jest????
Tak się składa, ze zanim moja gusta piłkarskie się sprecyzowały minęło sporo lat (jak na tyle ile mam). Na mundialu w Korei zaimponował mi hiszpański futbol. To jak piięknie grali, obojętnie z kim i z jakim wynikiem. Emocje po meczu z Irlandią. Wszystkie bramki duetu Raul-Moro...karne bronione przez Casillasa i ten mecz z Koreą - niesprawiedliwie przegrany Kilka tygodniw cześniej Real wygrał LM, mecz oglądałam jednym okiem. Pamiętam tylko cudowną koncówką Ikera. No wiec wiedziałam gdzie grają moi naj piłkarze, więc zaczęłam im kibicować. A że grali w Realu zaczęłam się intensywniej przyglądac lidze hiszpańskiej, badziej kibicować los blancos. Tak od kadry do Realu razem z Raulem, Morientesem, wtedy ejszcze Hierro przeszły moje kibicowskie uczucia.
Nie kibicuję najlepszym...powtórze się, ale niech będzie...gdyby tak było kupiłabym sobie koszulke Porto.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
O tym, że tak kochasz realczynke pisałaś zanim jeszcze roztrwonili przewagę w lidze i odpadli z LM.....bueeheheehehe
ALE ZE MNIE CHAM
Ciekawe to tłumaczenie.... .....kiedy je wymyśliłaś????
Hiszpania grała słabo jak na mój gust w MŚ.....dopiero w Korei się zainteresowałaś??????......nie mogę sobie przypomnieć kto wygrał LM w 2002 i zgarnął Mistrzostwo Hiszpanii...... ....ach ta skleroza.....
w blasku pochodni.
Ludzie, po co się kłucić? Nawet gdyby Keira lubiła real z powodu "trędu" to ma do tego prawo... Zresztą ona jedyna zna całą prawdę o swoich odczuciach, można wierzyć jedynie na jej słowo, bo nikt inny tego nie wie... Swoją drogą wierzę, że Keira mówi prawdę, w końcu po co ma kłamać? Dobra i tak wiem, że mnie nikt nie posłucha... Albo może Fea, na zgodę schowaj dumę i po prostu pocałuj w rączkę, dla zarzegnania konfliktu? E, wiem, i tak mnie nie posłuchasz, wolisz dalej prowadzić tą bezsenowną kłutnię...
Morgul.....WIDZIAłEŚ KIEDYŚ CHAMA CAłUJĄCEGO W RĄCZKĘ....łAPĘ...RĄCZKE DLA MNIE MA KTO INNY.
Po co miałaby kłamać????
Pisze, że kocha real a ja piszę, że nie lubię ze względu na trend i piłkarzy...nie sądzisz chyba, że osoba przy zdrowych zmysłach a tak bardzo uparta napisałby "tak, kocham real bo ma "najlepszych" piłkarzy i wszyscy tacy jak ja go kochają bo wszystko wygrywa"
Dziwny przypadek z tym 2002 i zwycięstwem w LM.....Keiro nie wzięłaś tego pod uwagę przy tworzeniu historii "jak pokochałam real"
Mówcie mi chamie....nie Fea....piszcie od dzisiaj..."cham napisał, że...."
w blasku pochodni.
Posted: Sun May 30, 2004 2:52 pm
Keira_Metz wrote:
Kilka tygodniw cześniej Real wygrał LM, mecz oglądałam jednym okiem. Pamiętam tylko cudowną koncówką Ikera. No wiec wiedziałam gdzie grają moi naj piłkarze, więc zaczęłam im kibicować.
Feanor wrote:
.nie mogę sobie przypomnieć kto wygrał LM w 2002 i zgarnął Mistrzostwo Hiszpanii......
Feanor wrote:
Dziwny przypadek z tym 2002 i zwycięstwem w LM.....Keiro nie wzięłaś tego pod uwagę przy tworzeniu historii "jak pokochałam real"
Nie wzięłam? A moze okulary?
Feanrze nie wymyśliłam tego tłumaczenia. Jak cchesz to wierz w swoje urojenia i interpretuj swłoa osoby, któej nie znasz, zarzucaj kłamstwo, wymyslanie. Tylko ja wiem jak było. Nie musiz mi wierzyć. Wierz w nieogarnionią władzę swojego mózgu...pozdrów psychiatrów.
Przed Koreą nie kibicowałam Realowi. Podobała mi się jego gra, ceniłam za sukcesy, ale nie kibicowałam. Dopiero po mundialu zaangażowałam się mocniej.
Aha jeszcze to:
Fe wrote:
O tym, że tak kochasz realczynke pisałaś zanim jeszcze roztrwonili przewagę w lidze i odpadli z LM.....bueeheheehehe
Jakby byli na 15 miejscu też bym to powiedziała. Nie moja wina, ze wtedy akurat byli wysoko. Ale do ciebie i tak to nie dotrze, bo nie chcesz zeby do ciebie dotarło.
Posted: Sun May 30, 2004 6:51 pm
Więc wyjaśnienie - koniec teamtu niech będzie takie. Jeśli ktoś nie wierzy w mojego posta, tego wyżej o tym z IP, niech odezwie się na gg - 3191536, prześle mu screena. Nie mam nic wiecej do powiedzenia.
EDIT
Nie wiem, czy mam to przenosic - chyba zaraz to zrobie... W każdym bąź razie, jesli ktokolwiek cos jeszcze o tym napisze - kasuje...!
Koniec.
Oglądaliście wczoraj mecz? Jak myślicie, mamy jakies wieksze szanse w Mistrzostwach Europy?? Fajnie by bylo, choc nic specjalnego wczoraj nie pokazalismy. Swoja droga - Pogon ma ładny stadion
Last edited by Ozz on Sun May 30, 2004 6:58 pm; edited 1 time in total
Guest
Posted: Wed Jun 02, 2004 7:42 am
Czy mógłbym się dowiedzieć co stało się z tamtymi postami, które odkrywały prawdę???
Posted: Wed Jun 02, 2004 9:04 pm
W poufnych Feanorze Zapomniałes sie lognąć. Cos nikt sie nie chełpi, zeby o Polska - Grecja cokolwiek pisać. Dzisiaj przesiedziałem jakies 5 godzin na stadionie, przygotowywując oprawę. Mielismy i ognie bengalskie, race, pierwszy raz zarzad pozwolił. Oprocz tego jak zwykle 4 sektorówki, flai, wszystko Meczyk był TSP-Pogoń, przegrany niestety 1-2 Ale po bramce na 1-1, zapanowała taka radość, jakiej na stadionie jeszcze chyba u nas nie było Powinnismy wygrac ten mecz, pierwszy gol dla portowców - karny wzięty z kosmosu, początek zgody mamy nadzieje z MKS-em, kibicowali obok nas, nie w klatce,dzieki nam w ogole weszli na stadion, od PZPN-u maja zakaz na wyjazdy, a tak sobie weszli Fajnie było.
Ja wrócę do troche wcześniejszego tematu. Ja teraz polubułem Olympic Marsellie i Didiera Drogbe szczególnie. Bardzo spodobali mi się już w Pucharze Uefa. W finale nie pokazali czegoś szczególnego ale i tak na nich liczyłem i liczę do tej pory. Mówcie co chcecie, ale i tak będe kibicował OM bez wzgledu na wszystko.
Jak miło zajrzeć na forum i zauważyć, że posty są skasowane Nie będę tego komentować... Chociaż uwaźam, że całe to forum jest podporządkowane Feanorowi, który wszystkich obraża, a nie używa żadnych sensownych argumentów.
Wracając do piłki nożnej... Już wkrótce Mistrzostwa!!! Komu będziecie kibicować? Ja stawiam na Hiszpanię i Anglię.
Dla Twojej wiadomościa 2 (słownie dwa) posty wyżej była moja odpowiedź na to samo pytanie Feanora. Więc może po prostu czytałasbys co inni piszą, co? --- Ozz
_________________ "I will not fall, I will stand tall, feels like no one can beat me"
Wracając do piłki nożnej... Już wkrótce Mistrzostwa!!! Komu będziecie kibicować? Ja stawiam na Hiszpanię i Anglię.
Mam dokładnie takich samych faworytów Zawsze kibicuję im, a najgorzej jest jak jest mecz między nimi... Na szczęście do tej pory jeszcze się to nie zdarzyło podczas ważnych mistrzostw (chyba, że coś przegapiłam) i mam nadzieję, że nadejdzie nieprędko, bo chyba zrezygnowałabym z oglądania, żeby sobie nerwów oszczędzić
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Sun Jun 06, 2004 5:00 pm
Hiehie, Euro powiadacie Ja oddaję całe serce Hiszpanom Poza tym nie zmartwiłoby mnie zwycięstwo Portugalii lub Francji, choć of coz Hiszpania rullezzzz Anglia...hmm..Owenka lubię, ale kasrę niespecjalnie. Moga sobie wejśc do połówek, ale niech nie zdobywają złota No i groźni of coz będą Włosi i Holendrzy (tych ostatnich nie lubię...irytują mnie ich "gwiazdy" )
A "nasi" wczoraj dali ciała. Uch ze Szwedami cieżkie zycie. Z takimi postepami za rok wygrają 3:2, za dwa lata będzie 3:3 i w koncu w 3 meczu Polska wygra...4:3
No jutro mecz Jagiellonia-Ruch. Dla Jagi jest to ostatnia szansa. Musi wygrać z Ruchem. Doping będzie świetny uważam. No ze względu że Jaga miała kiedyś zgodę z Ruchem więć napewno żadnej nie przyjemnej atmosfery raczej nie będzie.
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
Ha po wspaniałym meczu Jaga wygrała z Ruchem Chorzów 1:0 i zostaje w II lidze. Sędzia oczywście był z Wa-wy więc oczywiście został zbluzgany przez nas, potym jak rozdawał piłkarzom Jagiellonii i nie podyktował peridnego rogu, ale Jaga z przeszkodą w osobie sędziego wygrała.
Posted: Sun Jun 13, 2004 1:20 pm
Byłem wtedy w Bukowinie... Piłem wode. Właczyłem TV... I po chwili cała woda z mojej jamy ustnej wylądowała w różnych czesciach pokoju, kiedy powiedizeli, ze Cracovia rozwaliła Szczaxe( ) 8-1 Hehee, Ruch niestety w barażach, i to ze Stalą Rzeszów Trudno. Reszta par barażów to KSZO z Unią Janikowo, Śląsk Wrocław z Arką, czyli 3 liga w Gdyni i Radomiak Radom vs. Tłoki. ładnie, do II wchodzi Zagłębie Sosnowiec Koniec takiego "w miare" spokoju w II lidze A co do Ekstraklasy, to Pogoń oczywiście i bardzo dobrze, Zagębie z Lubina i Craxa byćmożemamnadziejezenie choć raczej na pewno No i spadł Świt Tyle dobrego, ze na meczach z Nowym Dworem bedzie fajna atmosferka Tyle z Polskich boisk.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum