Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Mar 28, 2004 10:22 am
Znów nie chce mi sie czytac, a poza tym to dawno bylo. Jedno wiem, dla kibiców Jagi:
Szykujcie się na pogrom! Przyjeżdżacie do nas, i was rozwalimy doszczętnie
Do Bielska ofkors.
Zqwsze zwyciezcy! Czerwono-Biało-Niebiescy!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Last edited by Ozz on Sun Mar 28, 2004 4:38 pm; edited 1 time in total
Posted: Wed Apr 14, 2004 2:52 pm
Mecz TS Podbeskidzie - Jaga Białystok 29 kwietnia, godzina 15.00. Juz po was I dobrze ze Legiunia wygrała, mam andzieje, ze to nie ich zdyskwalilfikuja, tylko was z Jagi
Posted: Sun Apr 25, 2004 7:17 pm
Staaary, jakbys to powiedział mojemu kumplowi jednemu... Uuuu, ale bys oberwal. On jest maniak Górnika A Podbeskidzie przegrało z ARKĄ(!) 0:2. Ale to przez sędziego. Gdybyscie to widizeli...
Posted: Sun Apr 25, 2004 7:43 pm
Człowieku. Na meczu kibicę skompromitowali górnika totalnie. Wystawili wielką flagę z narysowanym warszawskim metrem i Simpsona z kilofem. Dotego śpiewali coś w stylu ''Idźcie górnicy mi stąd , kopcie nam dalej metra. Od tego jesteście wy.''
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
"Bierzmy kije, bierzmy noże, Legia z nami żyć nie może..." jak to było śpiewane przed meczem Lecha i Legii w Poznaniu. Niestety czekała nas porażka, kibice się buntowali nawet umówieni byli na jakiś "melanżyk" ale do niczego nie doszło... Niezbyt miło to wspominam, gdyż dość blisko stadionu owego dnia się znajdowała... a co z resztą... Bez obrazy kibice ale niech ktoś nakopie Legii do rzyci!
_________________ Wtul się w mój kokon zostaniesz Motylem, już...
Posted: Wed May 12, 2004 7:25 am
Quote:
Młody piłkarz walczy o życie
Piłkarz juniorskiego zespołu Benfiki Lizbona, Bruno Baiano stracił przytomność po wtorkowym treningu. Przebywa w szpitalu, a lekarze określają jego stan jako krytyczny.
„Baiao po treningu poszedł do kawiarni. Rozmawiał z kimś przez telefon i nagle zemdlał” – powiedział lekarz Benfiki, Joao Paulo Almeida.
„Jego stan jest bardzo ciężki, ale to młody człowiek i ciągle mamy nadzieję, że odzyska przytomność. Baiao jest w śpiączce. Przeszedł dwukrotne zatrzymanie akcji serca – po raz pierwszy w kawiarni i drugi raz już w szpitalu” – ujawnił dyrektor szpitala w Lizbonie, Canas Mendes.
Benfica na swojej stronie internetowej poinformowała, że utalentowany pomocnik miał w przeszłości problemy z sercem, ale po badaniach lekarze pozwolili mu uprawiać sport.
W styczniu bieżącego roku podczas ligowego meczu Benfiki zemdlał Miklos Feher. Węgierski piłkarz zmarł kilkanaście minut później. Przyczyna śmierci Fehera nie została do dzisiaj wyjaśniona.
Powiedzcie mi co się dzieje? W ciągu ostatniego roku zmarło kilkunastu piłakzr, którzy sa młodzi, wysportowani i pod stałą kontrolą lekarską
Podbeskidzie - Jaga 2 - 0 I co panowie cieniasy z Białegostoku??!!
JEAH JEAH. Cieniasy i cieniasy. Raz się udało łał. Następnym razem nie pójdzie tak łatwo. Wszyscy wiedzą o tym że Jaga może teraz spaść do 3 ligi, ale ja wierzę że piłkarze nie poddadzą się i na pewno nie spadniemy.
Posted: Wed May 19, 2004 1:39 pm
Lech Poznań stoczył we wtorek fantastyczny pojedynek z Legią Warszawa w pierwszym meczu finałowym Pucharu Polski. Wygrali 2:0. Co wy na to, widzieliscie mecz? Mozna bylo sie tego spodzieac? Lechitom wszystko wychodzilo grali bardzo dobrą, przemyslaną piłke. Choc i tak Legia, Legia, CWKS...
Posted: Wed May 19, 2004 2:00 pm
Ja oglądałem ten mecz i musze powidzieć , że jestem bardzo zawiedziony grą Legii. Legia nie radziła sobie zbyt dobrze. Saganowski mnie jakoś zawiódł. Ostatnio grał bardzo dobrze a teraz niczym się nie wyróżniał. No cóż mam nadzieje , że w rewanżu Legia sobie lepiej poradzi.
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum