Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Jun 15, 2004 5:00 pm
Ozz Błagam cię Skończ obśmiewać moja i Esk sumpatię do Realu Nawet jesli wrzucasz tam milusie " " to nie jest to zbyt przyjemne OKI, OKI żartowałam
Ale jak na razie wychodzi ze to panie (czy raczej panny) mają większe wyczucie jesli idzie o typowanie
Buziak!
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Jul 30, 2004 2:25 pm
Ale jazzzda...Wisla trafi w 3 rundzie elimancji do LM na Real Madryt Mam dylemat komu kibicowac. Z jednej strony patriotyzm, a z drugiej...to ma byc rok powrotu Realu...Zresztą...niech los rozsądzi. Myślę, ze jednak nie ma większych szans...choc kto wie...Powinni zagrać bez kompleksów...
Eh... i jak tam przeżycia po meczu? Ja jednak obstawiałam patriotyzm . Było tylko "o, w pierwszych 10 min jeszcze nie pozwolili się zgnębić, jest dobrze... oooo, po 20 min też nie... ooooooooo, po pół godziny też nie?.... jeeeeeeeeeeeej, pierwsza połowa 0:0!!!!!!!!" No taak, pierwsza połowa... a druga to już szkoda gadać . No i grą też się Biała Gwiazda specjalną nie popisała... ale cóż, "ja wiedziałam że tak będzie, acha-acha...". A kto nie wiedział, co?
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Zaliczałam się do tych osób, które sądziły, że Wisełka zremisuje, ale marzyły o niskiej sprzegranej (1:0 lub 2:0) I się udało Może jednak nie napisano o nas w Afryce ale mamy przynajmniej cień szansy w rewazu No bo jak sądzę Real nas nie doceni, już pewnien wygranej, a Wisełka, na luzie, bez presji i większych szans wyjdzie na boisko rozluźniona. A kiedy juz będzie prowadzić po pierwszej połowie zawodnicy Realu narobią w gacie i wpadną w panikę Trochę jak Grecja w EURO. B Wiślakom nie brakuje ani umiejętności, ani ambicji
A jak się nie uda to:
1. Jak spaść, to z wysokiego konia
2. UEFA
No tak, można się pocieszyć.... ale jak dla mnie, Gwieździe rewanż, zwłaszcza na boisku Realu, nie pomoże... zawsze byłam pesymistką >>>cyniczny uśmieszek<<<. Ale ja się nie znam, ani na piłce nożnej, ani na niczym innym, w sumie nie wiem, jaki jest sens moich wypowiedzi, ale nic na to nie poradzę . Jestem beznadziejna i nic z tym nie zrobię >>>off-topic, wiem, ale nie będę pisać po to nowego posta chyba, nie?<<<
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Mon Aug 16, 2004 11:30 pm
Dajcie spokój, jeśli wisła przegrała u siebie przed własną publicznością 2:0, to co dopiero będzie w realu...yy....to znaczy w madrycie, gdzie ileś tam tysięcy kibiców będzie krzyczeć "Real Madryt!!!!!"
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Sun Aug 29, 2004 11:17 am
Mati_00 wrote:
Dajcie spokój, jeśli wisła przegrała u siebie przed własną publicznością 2:0, to co dopiero będzie w realu...yy....to znaczy w madrycie, gdzie ileś tam tysięcy kibiców będzie krzyczeć "Real Madryt!!!!!"
W madrycie wygrali 3:1 Wisła (nabraliście się )
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Sun Aug 29, 2004 1:40 pm
no i dali dupy!!!! dajcie spokoj....futbol amerykanski jest lepszy, no i hokej tez jest fajny....pilka juz sie robi nudna....a no i oczywiscie dziedzina sportu w ktora cala moja klasa gra:
BIERKI ELEKTRYCZNE POD WODA BEZ IZOLACJI PRZEZ SIEC!!!!!!!!!!!!!! Ta gra rzadzi...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Mecz ogólnie był bardzo dobry. Mila, Rasiak, i ten pan od samobója - Głowacki - bardzo, bardzo słabo, ale Krzynówek, Dudek, czy Zurawski grali świetnie. Bez dwóch zdań. Ale wyszło jak wyszło...
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Thu Sep 09, 2004 5:20 pm
Ozz wrote:
Polska - Anglia 1 - 2
Byłem na meczu
Pozdrf.
Fuksiaż ja też tak chcę
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Trochę off-topic: A mnie przy oglądaniu Polska-Anglia (w TV tylko, niestety ) rozbroił komentator... "I wykręcił go tak, jak... jak... jak... JAK ŚRUBOKRĘT WYKRĘCA ŚRUBĘ!!!!"
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:59 pm
kURCZE DLACZEGO NA TYM MECZU NIE BYłEM Nieżle gdyby Polska wygrała 2:1 (niemożliwe )
Posted: Thu Aug 11, 2005 8:12 am
W ramach odświarzania starych tematów...Zaczął się nowy sezon, eliminacja do LM już trwają ( mamy światełko nadzieji dla polskiego klubu ) więc zapraszam do dyskusji ( a kiedyś w tym temacie były one zażarte) i dzialenia się swoją radością ( Hahaha!!! Liverpool wczoraj wygrał 3:1 ) tudzież frustracją.
Posted: Sun Aug 14, 2005 11:57 am
No ładnie Wisełka zagrała, choc mogło byc i lepiej i gorzej Sędzia był trochę zbyt pobłazliwy No ale wazne ze są szanse żeby tylko Wiślacy nie spoczęli na laurach
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum