Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Apr 17, 2004 6:29 pm
Wła¶nie znalazłam fragment ¶piewu Eowiny, ale nie jestem pewna, czy to ten o ktorym tu dyskutujecie. W każdym razie, ten który słyszałam bardzo mi siępodoba. Jest poruszaj±cy.
A może daliby¶cie jakis link, gdzie moznaby posluchać tego spiewu Eowiny. Ja nie ogl±dalem roszerzonej wersji 'Dwóch wiez', a chętnie bym tego spiewu posluchal (a jeszcze lepiej obejrzał).
A do w±tku ze ¶piewaniem: ja raczej ładnie nie spiewam (powiedziałbym, że ¶rednio spiewam), a robię to nawet często. Najczę¶ciej w szkole podczas lekcji. Czasem nauczyciele tylko krzywo na to patrz±.
'An evil death has set forth the noble warrior
A song shall sing sorrowing minstrels
in Meduseld that he is no more,
to his lord dearest and kinsmen most belover.
'An evil death...'
Pelen tekst piesni Eowiny...
_________________ Law, h?®r n?n, ę dollen i R?®w. An?rach, nui lu, gwannad uin gwaith l?n?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum